VIRUS!! "Dekomprimeringsbombe" ??

VIRUS!! "Dekomprimeringsbombe" ?? **mif**
- Efter min computer blev sløv, har jeg kørt 3 forskellige virusprogrammer, både i fejlsikret og alm tilstand. Ingen af de programmer har ku fjerne de 17 filer som tilsynladende plager min computer.

ALLE de filer skriver den er dekomprimeringsbomber!! [:*(]

Hva betyder dette??


HJÆÆÆÆÆÆÆÆLP

prøv den her falk99
hejsa jeg har også prøvet flere programer men langt om længe fandt jeg en der bare dur.

Du kan prøve den her http://www.avast.com/eng/programs.html.

det bedste ved den er at for private er den gratis Mvh Henrik Falk

:o) **mif**
- Avast, malwarebytes´ anti-malware og onecare scanneren har jeg kørt tidligere, uden held! Det er nemmerlig lige præcis Avast som finder filerne og skriver de ikke kan scannes, da det er "dekomprimeringsbomber" de kan desuden ikke flyttes til viruskiste eller slettes!!

Så, her står vi nu... NOGET PIS[:D]

Mvh

Geninstaller hele dynen Anonym
Det er det eneste som hjælper.

Min datters pc var også blevet voldsomt inficeret, kørte langsomt, og der poppede hele tiden advarsler op. Jeg installerede McAfee, som fandt jeg ved ikke hvor mange vira, og langt over 100 infektioner. Det lod sig dog ikke fjerne, så til sidst geninstallerede jeg hele pc'en fra bunden af. Det hjalp.

Dekomprimeringsbomber... Phusker
Jeg har aldrig hørt det udtryk før, men det må dække over at filerne er komprimerede, og derfor ikke kan scannes. Ikke alle AV programmer kan scanne komprimerede filer, eller skal sættes op til at gøre det manuelt.

Nu skriver du ikke noget om hvor de omtalte filer ligger, men siden du ikke kan fjerne dem eller sætte dem i karantæne, ligger de sandsynligvis i de filer der bruges til genoprettelse.

Dise filer er nemlig komprimerede, og kan ikke sættes i karantæne eller fjernes med AV programmer, men skal fjernes manuelt, ved at følge den sti som SV programmet angiver, og slette den mappe som viraen ligger i, og altså ike hele mappen med restore punkter, selvom det ikke skader, men du mister muligheden for at gendanne PCen til et tidligere tidspunkt.

Jeg har selv kæmpet med en vira jeg bare ikke kunne få til at forsvinde fordi AV programmet konstant fandt den, og den gemte sig i en af genoprettelses filerne, som jeg så bare slettede og så var der ingen problemer.