Vis kørekort inden du tanker

Vis kørekort inden du tanker girlpower
Dansk Fodgænger Forbund foreslår, at bilister skal vise kørekortet for at få lov til at fylde benzin på bilen. For at gøre det svært for de bilister der kører rundt uden kørekort.

MEN hvordan klarer man den på ubemandede tankstationer?

Hvad mener du – synes du at det er ok at vise sit kørekort inden man tanker?

Næææ.. elway
Kan ikke rigtig se idéen med det !

Det er lidt samme princip som når de kloge prøver at stoppe salg af af sprut til unge.. Det jo ikke svære end de får andre til at "tanke op" for dem.

Så min holdning er at det er uden betydning.

Vis kørekort Anonym
Ærlig talt, efterhånden er vi et totalt forbudsland, det er politiets arbejde at tjekke om bilister har gyldigt kørekort, ikke tankstationernes, Tankstationerne skal boykotte en sådan lov, nu må det snart være nok, med hensyn til de ubemandede tankstationer, så skal de vel bemandes med en kontrollør, personen der har fået ideen om kørekortet skal vises inden tankning bør holde sig en rigtig god lang ferie for det må være det vedkommende lige trænger til, for at komme til at tænke klart igen.

Nej ikke ok deer
Det er en politi opgave at tjeke, om folk har kørekort, og ikke en tankpassers job. Det tror jeg sku kun der er et par tankpasser der får tæsk af, eller det der er værere.

Nej! Moni
Jeg kan virkelig ikke se noget godt ved det!
Jeg arbejder selv på en tankstation som butikassistent - og det er da noget værre bøvl at skulle ind i butikken og vise kørekortet, og så derefter ud og tanke, OG så ind igen og betale!
Og hvad gør man så om natten? Der står der altså ikke nogen og tjekker om du har dit kørekort med! Så mu man sku' selv bruge automaten.
Det er fuldstændig latterligt!

Græsslåmaskine Anonym
Hvordan kan man overhovedet få sig selv til at komme med et så tåbeligt og uigennemtænkt forslag?? De må da have knolden fyldt totalt op med jord.
Hvad med alle de der blot skal bruge benzin til en græsslåmaskine, motorsav, generator, påhængsmotor eller lignende??? Hvad med motorløb på lukkede baner hvortil der jo ikke kræves kørekort??? Hvad med knallerter??? Hvem skal garantere for dem??

det bliver sq ikke til noget djdaddy
for hvad så med tankstationer som ok-dk og alle de andre hvor man skal tanke selv skulle de så lave om på alle ders pumper.

NEJ Sut
Hvad fanden skal det hjælpe.. ikk en skid.. hvad er det lige de bumser vil opnå, ved sådan et forslag..?

det er helt ok ben zin
sådan frem med kortet

Nej nu må de holde Bente
Hvad så med de folk som skal tanke tidligt om morgenen hvor tank stationerne ikke har åbent og de tanker da bare et andet sted det er og opfordre til tyveri

Det er da okay simon-says
med mig.

*FB*

bliver aldrig til noget jacob.lykke
haha det må virkelig være en forsinket aprilsnar.. eller så har de virkelig lavet en tanketorsk.

jeg ser det uladesiggørlig. hvem skulle kontrollere på de ubemandede tankstationer, og det ville i det hele taget være besværligt.
træls for dem der kører knallert egentlig, haha, for er du over 18 må du køre sådan en uden pap.

man kunne selvfølgelig sætte en lille chip i kørekortet, ligesom med vores dankort.
og finansieringen betales af de 50 øre vi betaler i gebyr for at få lov at tanke ;)

mh Jacob

fodgænger forbund Anonym
kan kun sige det er nok langtid siden man sidst har hørt noget fra dem.. sået eller andet fjollet skulle de jo komme med... sådan er det altid med de underlige små foreninger...

din hat yris
altså man kan nok godt se forskel på en scooter og en bil... de kræver jo heller ikke ID for at købe en liter mælk... det gælder nok kun når det er en bil som skal ta´nke..

hallo kongaard
hvad sker der for det danske samfund
kan det være rigtigt at vi skal overvåges så meget
at vi skal til at vise vores kørekort for at få benzin
hvad er det næste så???
det kan da ikke være rigtigt at vores folketing
skal blive ved med at komme med forslag som indhold overvågning af det danske folk
jeg mener det er på tide at de fokusere på ting som er mere vigtigt
som vold,indvandre problemer og knivstikkeri i kbhs natteliv

JORD I HOVEDET Anonym
Hvad er dog det for noget sludder. Alle tankstationer er i dag selvbetjening. Skal man så først gå ind og vente i kø, vise sit kørekort til en eller anden ung tøs og så gå ud og tanke.
Har man ikke kørekort får man bare en anden til at gå ind på stationen og vise et kørekort.
God daw du, sikke noget at komme med. Det er politiets opgave at fange alle dem der kører uden kørekort.
Ja den sidste idiot er ikke født endnu.

hvem er det lige der er en hat? kasperp
Du kan da ikke sammenligne benzin med mælk.. Hvis man laver en regl må den da gælde for alle.. Må give anonym ret.. Forslaget er totalt tåbeligt og ugennemtænkt..

NEJ.... 12345.
rigtig dårlig idé. jeg er en af dem der kører meget hver dag og derfor faktisk også tanker hver hveranden dag. det ville være et stort irritations moment hvis jeg hver gang skulle finde køre kortet frem. derudover ville det da også være drøn irriterende for dem der arbejder på tankene... så NEJ!!.....

vis kørekort Anonym
Hej.

Min eneste kommentar er: de må være syge i hovedet!!! Hvem fanden tror de, at de er!!

Hvis det forslag bliver virkelighed, skulle man måske emigrere, for så er det en politistat. Men den dumme kælling, Justits -Lene vil sikkert gnide sig i hænderne.

Mvh

Scoot

mere end okay Anonym
jeg sys det er okay at vise kørekort. men det sys jeg også fordi jeg selv arbejder på en tankstation hvor mange kører fra regningen, det gør det også nemmere at fange den der bare kører så. men det ville blive besværligt at tjekke det, da man mange steder betaler ved standeren, og det betyder men så skal til at opsætte et helt ny system.

Tåbeligt! Anonym
Hvor dumme ting kan folk dog finde på???

TAG JER SAMMEN!! Martin H
¨det er det sygest jeg har hørt længe,, jeg er en som er hjerne skadet hvad vilo sige atg jeg meget dårligt, jeg har mit kørekort liggen i min bil og må betale mig fra det hver gang jeg bliver stoppet når jeg er på arb ( som chauffør)
jeg kan blive helt gal over sådan et indlæg, lever vi ikk i et skærpt kontrol samfund nok!

Hvad med plæneklipperen TheWellInformed
Hvad med plæneklipperen eller nøddunk - hvad med knallerten - hvad med havetraktoren, hvad med diesel til båden eller bedre... hvad med at forbyde biler så de aldrig skal kigge sig for...den gale fodgænger altså.. altså... altså...

Hvornår stopper denne verden ? Søren
Vis kørekort inden man tanker ja ja det næste må blive at bilen ikke kan køre uden man gået en tur omkring bilen for og se om lyset virker , tage selen på sættet kørekortet i en dankort ting noget og lige for og være 100% sikker skal vi da os lige have en form for tester i bilen så vi ikke køre fulde , bare lige for og gøre det sidste skal vi da gøre det vær 5 min , hvis man kunne få de penge tilbage man har brugt på kørekort ville jeg gå ned med det.

Dybt hjernedødt Andreas B
Det var da ligegodt en af de mest hjernedøde ideer jeg længe har hørt..

Skyldig Hans2
Det vil sige at når man kommer ind på en tankstation er man skyldig indtil at man kan bevise at man har kørekort og derved sin uskyld. Ja jeg tror ikke lige at Danmarks retsystem er bygget op omkring at man skal bevise sin uskyld.

fjols mis1234
så vil vi gerne se en cykelprøve før de dumme cyklerister ikke kan køre efter loven

Hvor tosset skal man blive? Peri
Det er noget af det værste jeg har hørt, hvor får intelligente mennesker slike dumheder/ideer fra?
Slike idiotiske indslag får meg til at tenke på KGB og Stasi sine metoder i det gamle kommunist regime....
Og jeg ser det ikke som en opgave for en privat forening at føre kontrol, det kan politiet lave som er betalt for det.

faktisk ikke så tosset anonym
..... hvis kørekortet bliver lavet som et sygesikringsbevids med en magnet stribe man lige skal køre gennem en dankortagtig ting.... så kan man komme idioterne til livs.
,,,,, hvis den I er tvunget til at udlevere barn til har kørt spritkørelsel med barnet... og generalt ikke bruger sin forstand....da vil I nok mene det samme. NEJ jeg er ingen dårlig forældre...statsamtet tvinger til samvær. what to do !

kørekort farid
dem der har ikke kørekort,kan tanker ved hjælp af en ven,som har kørekort.dette probleme kan ikke løses på den måde,synes jeg.

træls icarus
at skulle bruge ekstra tid på at vise kortet frem inden man kan få lov at tanke hver gang. det skal i forvejen helst gå så hurtig som mulig. jeg betaler feks.altid ved standeren.

men ja der er for mange der køre rundt uden kørkort, og faktisk rigtig mange. men det burde da ikke være så svært for politiet at kontrolere de folk der mister pappet bare en sjælden gang når de alligevel er i området.

er især håndværkere der fortsætter med at køre selvom de intet kort har, og oveni det drikker de også gerne et par fyraftens øl inden de køre hjem ;)

hvad mere ? mousa
skal man viser sit kort når Man skal på WC ? HVOR SKAL GRÆNSE GÅ?

Tåbeligt forslag usoeren
Er der også noget der hedder Dansk Fodgænger Forbund? Nå.

De gør lige som alle andre 'forbund' - kaster med snavs efter 'nogle andre', i dette tilfælde billister. Det vil jo ikke forhindre nogen i at køre i bil uden kørekort. Det vil helt sikkert gøre det mere besværligt at købe benzin.

Måske skulle man foreslå indførelse af et 'gåkort' så man skal til 'gåprøve' for at få lov til at gå på offentlig vej. Det ville sikkert forbedre trafiksikkerheden og 'forebygge' en del trafik dødsfald. Dansk Fodgænger Forbund er et eksempel på endnu en 'organisation' som ingen har brug for, og som iscenesætter sig selv som 'beskyttere' af frie borgere som aldrig har bedt om 'beskyttelse'.

Du er da ikke uden humor boning
Det er godt nok de sjoveste jeg har hørt i lang tid.

Keeeeeeeeeeeeeeeeep them coming;))

Boning

WTF sotir
det er da det mest latterlige jeg har hørt, lige efter klippekortet... hva fuck sker der oven i hovederne på de folk som sidder og finder på sån noget pis...

ehhh sotir
hvorfor skal alle vi andre som ikke stjæler benz straffes??? bare et spørgsmål...

Dansk fodgænger forbund !. Mjølner.
Det første jeg kommer til at tænke på når jeg hører dette navn på denne underlige forening er : "det man ikke har i hovedet, må man have i benene" !.

Nej, det er ikke i orden irene54
man kan ikke uddelegere politiets pligter til kassemedarbejderne på en tankstation.

Video overvågning anonym
Næh du, video overvågningen på tankstationer må stadigvæk, være den bedste løsning. Der er mange, som hurtigt skal videre på arbejde eller hjem, til ungerne. Derfor er der oprettet kort- indlæsnings automater på tankstationerne.

Nej Poul Krebs
Nej squ da.. så kan jeg ikke tanke mere når jeg cruiser rundt...

Nej nej nej. Capper
Hva sker der for Dansk Fodgænger Forbund...
Hvem fanden ville de have skulle stå og glo på nogle fucking fedtede kørerkort, man kunne jo selvfølge få nogle af de ældre til at se på det plastik kort, men de ville jo bare afvise kunderne fordi de ik har det gamle pap kørerkort.
De unge kan man jo heller ik få til det, de kan jo bare bestikkes med en pakke chokolade og så er det jo lige meget.
og tankstationerne skal ansætte noget personale til og stå og glo, og jeg kan sku ik forestille mig at der er en tankstation som er villige på det
Og så kan det sku da ik være tankstationernes problem og folk har kørerkort eller ej.

Så tænk jer dog lige om inden i bare slynger noget pis ud..

Der ER jo Dax
en grund til at Dansk Fodgænger Forbund ikke er videre udbredt her i landet ik:-)

Gåkort / kørekort til alle fodgænger og cykellister Anonym
Hvis de mener det, så syntes jeg at alle fodgængere samt cykellister skal havde henholdsvis gåkort samt kørekort for at bevæge sig ud i den farlige verden. Hvis de ikke har hjerne til at få sig sådan et, så må de holde sig inden døre eller flytte på heden.

nu må i sku stoppe pulle
nu er det ved at gå for vidt som om det ikke er det i forvejen, det vil give en masse brok og ballade lad tingene køre som det gør det går godt.

hvad med at gå ind for billigere benzin istedet for

Fodgængere = fumlegængere Bilbøllen
Jeg synes fodgængere skal vise pas for at spadsere på åben gade - det er alt for farligt for os bilister (uden kørekort!) at have uskolede fjolser rendene rundt på åben gade

pas. jeps
Så skal du jo også have pas med når du er ude og køre bil, for du forlader vel bilen en gang imellem, og så er du jo også en fodgænger.

Jeg synes også at det er åndsvagt at skulle vise kørekort for at tanke benzin og mener ikke at de kan fange dem som ikke har kørekort på den måde, da der som før er blevet skrevet, at de kan jo bare få en anden til at vise sit kørekort.

gåkort. jeps
Så skal du jo også have et gåkort. For ligeså snart du forlader din bil, så er du jo også en fodgænger. Skal man så op til en gå-prøve? :-)

Ring til politiet og meld dulkis
tåben der kører rundt med dit barn. Det er jo ikke det samme at køre uden kørekort, som det er at køre beruset.

Tja.. Fint nok.. Men.. Ice Fox
Det jo fint nok, for så kan man undgå at der er nogen der kører uden kort..
Men det er da ikke sværre end at man lige får en ven eller en anden til at tanke op..
Ligesom det med at man ikke må sælge spiritus til børn under 15 eller hvordan det nu er.. Der får man sq da oz bare en ven til at hjælpe..

Så det vil ikke virke i den sidste ende..
Og der er også en del ubemandede stationer.. Hvad med dem så..?

hvad med fodgænger der er på stoffer eller stangstive - bror1234
Total latterlig ide.Hvad med fodgængere og cyklister skal de også dokumenterer, at de ikke er alkoholiseret eller på stoffer ,når de færdes i trafikken - Her kunne politiet da få noget af en opgave.Nej til kontrolsamfund - ja til ansvarlighed

lol yris
Du forstår ikke min point. Hvis du kommer ned med din græslåmaskine eller knallert, behøver de ikke spørger om kørekort... :)

Ej la´da vær! John Doe
Det er sku da dybt latterligt. Hvad og hvem skulle det hjælpe??! Det er da folk der keder sig for vildt der gider og finde på sådan nogen åndsvage love og regler.

det er ´for meget nu ma626
Hvad har de gang i ...
skal tankpasserne nu være politi ..
.
som om der ikke er vold nok, men skal de nu have en på hoved fordi de siger nej til feks. en rocker der ikke har kørekort eller en voldlig person der har glemt deres kort ...
nej nu går det for vildt ..
.
og sætte benzinen ned hjælper heller ikke ..
.
det gavner jo bare os.(med kort) så den ikke er så dyr
men fjerner ikke den der kører uden kort eller har glemt det ...

nej en kortlæser i bilen og en chip i kortet .. så er den hjemme
(kortet i læseren og så starter bilen eller motorcyklen )så glemmer man heller ikkke kortet *smiler*

Jeg foreslår MINMENING
i stedet for at det er tankstationerne der skal være bussemænd vil jeg komme med et forslag der batter.

Det skulle ikke være muligt at købe ny/brugt bil uden gyldigt kørekort, det skal ikke være muligt at eje en bil uden gyldigt kørekort, og fratages man retten til at føre bil i en periode skal politiet fjerne nummerpladerne fra ens bil, eventuelt helebilen.
Så tænker i nok, ja ja så er der bare en god ven eller fam. der køber den, men der skal være så skrappe regler så hvis man lader en person uden kørekort låne ens bil, frakendes man selv retten til at selv at føre bil i 1-2 eller 3 år og ens nummerplader fjernes af politie eventuelt hele bilen.
Det lyder nok lidt skrabt, men ellers kommer vi ikke det til livs at folk køre uden kørekort.

Vi kender det i forvejen med våben, har du ikke en våbentilladelse kan du ikke købe våben eller amunition, så let kan det gøres.

så kære politiker kom i gang, det er jeres ansvar.


minmening

Sådan. Anonym
Det var alle tiders forslag.
"Så kan de lære det."

Send et ind til Kristiansborg (Folketinget).

de er fint sapkic
de var os på tide at de lavede den lov, fordi der er mange der køre unden kørekort og de er farlig får andre bilister som gøre bil...sådan skal det være så kan de unge ikke lave ulykker..

Det ville ikke gøre nogen forskel... Anno
da der bare ville være nogle andre til at fylde bilen op for dem som ikke har kørekort. Det er lidt ligesom det med spiritus salg til mindreårige, de får også bare andre til at købe det for dem. Dårlig idé uden nogen præventiv virkning.

Det ovenstående forslag holder ikke, prøv igen!

Det er vel lige så meget... Anno
folks eget ansvar?

Nå nej, vi vil jo formyndes herhjemme, det glemte jeg, sorry.

Jamen så bliver det jo bare som ved alkohol Killerbee
Ligesom dem under 16 skaffer alkohol vil de sq også kunne skaffe benz til scooter eller bil...

Vi var sq da også uden at køre bil lidt tidligt og vi havde bare en eller to 10 L benz dunke med... Så pakerede vi bilen ved siden af tank stasionen og vandrede over og købte benz.. vi regnede med at de nok ville stille spørgelsmål ved at 16-17 årige kom kørene i bil. 10 L benz kan man jo afligevel køre en 150 km på.

Så jeg tror derimod at hvis man lavede en sådan regel ville der gå mere sport i at være den første med bil eller scooter! Fuldstændigt som det er ved alkohol i dag.. Hvis ens forældre forbyder det før man er 14 går de fleste i gang når de er 13... I teenage årene er langt de fleste jo meget rebelske og hvis staten laver en sådan regel, er der jo bare endnu en ting man kan være rebelsk mod :)

ingen virkning One
Det er et dybt hjernedødt forslag, som enhver 5 årig kunne omgå, hvis det blev gennemført. Derfor vil resultatet blot blive mere burukrati i en samfund er har nok regler i forvejen. Desuden mener jeg ikke at problemet er stort nok til at indfører en sådan regel og den alligevel ikke vil gavne. Hjernedødt.... HJERNEDØDT FORSLAG

Alt boer kontrolleres Social
Plaeneklippere burde forbydes.
Det er farligt og viser et borgeligt indstilling
Puha

kørekort allan
ja det er i orden at man skal vise kørekort inden man tanker

Kortautomater Heinrich
Hvad så med, alle de automatiske kortanlæg m.m, hvordan skal det så fungere, skal vi så i kø for at vente på de der køber franske Hotdogs, blade etc-

Tåbeligt Stampe 1
Kan ikke rigtig se formålet med dette, ud over man måske ville fange et par stykker, der ikke havde kørekort.
Måske man skulle indføre et "gå-kort", så fodgængere kunne lære, at færdes ordentlig i trafikken i stedet. Fodgængere (og cyklister) er nok det folkefærd der tilsidesætter flest færdselsregler og taget i betragtning, at det er de blødeste trafikanter i trafikken, så "leger" de af og til med deres helbred... Måske fodgængere skulle vise et "gå-kort" for at købe nye sko ;-)

Hilsen Stampe

Selv Lol Mig selv
Der er sku da ingen, der skøber plæneklipperen med ned på tanken. Man har da kun benzin dunken med. Og så kan man jo hælde benzinen i hvad man har lyst til, når man kommer hjem.

nu har jeg da aldrig bilist med kørekort
Nu har jeg da aldrig hørt noget så tosset, mon de mennesker der har fået den ide er klar over hvad det vil koste i mand skab og tid ??????????