Vis mig interesse

Vis mig interesse pige20
Hej..

Jeg er en pige på tyve, som holder rigtigt meget af min kæreste. Vi har været sammen i snart et år, men på det sidste har vi haft mange problemer. For et par måneder siden flyttede jeg ind hos ham. I starten gik det godt, men føler lidt det går ned af bakke. Min kæreste er dejlig, men han forstår ikke at kommunikere med mig. Jeg føler ikke at han interesserer sig for mig, han spørger aldig id til mig og mit liv. Vi har snakket om det, og hvad han og jeg skal gøre for at forbedre vores problemer. Jeg synes jeg har givet det jeg kan give, men han er ikke kommet videre. At han viser interesse for mig og mit liv betyder meget, men hvordan kan jeg få ham til det? Jeg synes snart jeg har prøvet alt og føler bare jeg står tilbage med tomme hænder. Jeg ved han elsker mig, men hvordan for jeg ham til at snakke med mig og være interesseret i mig som person? Jeg føler han tager mig for givet, og ved snart ikke om jeg kan fortsætte sådan. Håber i vil hjælpe mig med gode råd og idder..

På forhånd tak..

Pige20

det lyder tarzan passer meget godt
som om han rent emotionelt er langt fra dig, altså at han er temmelig umoden, når det kommer til det med at vise følelser. Kan være mange grunde, men det er svært at ændre.

Men held og lykke med det.

Husk elway
At der er forskel på folk :) Han tænker jo ikke om du tænker, eller reagere. Men så er der andre ting hvor han tænker hvorfør gør hun ikke det.

Der skal være plads i et forhold til at være sig selv :) Man skal bare lære at forstå hvorfor ens parter gør som de gør.. Du ved i det mindste at han elsker dig, er det ikke det vigtigste ? :)

Nu er i flyttet sammen, og derfor så lærer i hinanden at kende på en hel ny måde, nyd da det.. der kommer sikkert større forhindringer end det i har nu.. I skal bare lære at kommunikere med hinanden, så skal det nok gå det hele :)

Kære du.. maiaz
Du skriver, at han ikke kan kommunikere med dig. Har du overvejet om det måske er omvendt. At du ikke kommunikerer rigtigt med ham. Han er jo en mand. Og mænd gider sjældent det der snakke-snakke-føle-føle noget. Og hvem siger, at kvinder har ret, når de forlanger at mænd skal tale og være følsomme og interesserede. Hvorfor har mænd ikke ret, når de mener, at kvinder skulle tage og lukket arret og bruge tiden på noget fornuftigt i stedet for at sidde og pille navle og snakke om sig selv og deres følelser. Det er derfor man har veninder - de gider godt. Mænd gider ikke. Medmindre der er noget reelt og konkret at tale om.
Jeg vil ikke skrive en lang smøre til dig - for Lone Kühlmann har skrevet, alt hvad der er værd at vide - i en lille bog til 78 kr - som hedder Lev Selv. Den handler om, at kvinder i højere grad bør få sig et liv, selv skabe det - og holde op med at gå og forvente, at andre (særligt mænd) skal bære dem rundt og sørge for at de har det godt. Det skal de ikke - det skal du selv. Kan du ikke det, kan du ikke være sammen med nogen alligevel.
Lån den på Bib - eller forær dig selv den. Den er fantastisk og så er den til og med rigtig, rigtig sjov.
Held og lykke
Maia

et råd... ikke en pige
måske skulle du i stedet lade være med at snakke !!! det lyder måske flabet, men nej - han må da stille spørgsmålstegn, hvis du ikke snakker til ham i et stykke tid ! Prøv f.eks. at være mere væk hjemmefra - med veninder og familie uden måske altid lige at nævne det for ham (vær lidt mystisk) - det må da vække en mistanke eller interesse om hvor du er. Og la vær med at svare på hans sms'er med det samme.. Jeg ved godt dette lyder mærkeligt...men mennesker i mellem er vi mærkelige, hvis intet af dette gør at han "kontakter" dig - så er det måske ved at være slemt...
mvh
ikke en tøs

Om mænd Minimælk
ehm han tænker nok ik over det.
Hvad tror du egentlig der fndes i hans hoved?
biler og porno?
Kvinder søger tit en dybde i mænd som mænd ganske enkelt ikke besider.
jo de er præcis så tomme som de ser ud.
Tale kan de heller ikke...