Visuel pirring... - hot or not??

Visuel pirring... - hot or not?? Nicolai
Er det frækt at blive "tilfældigt" opdaget, mens man leger sexuelt i naturen med sin partner? Er det frækt at mødes i naturen for visuelt at pirre hinanden? Er det en fantasi man bør leve ud i virkeligheden, eller bør den forblive en fantasi? Er der nogle, der har erfaringer med dette - gode, knap så gode??

Er meget interesseret i emnet... - alle input er velkomne! Lad os få en god, sober og argumenterende debat om emnet.

Skyd løs... ;o)

/Nicolai

HOT! Anonym
Jeg synes det er det hotteste! Har kun gode erfaringer med det - man skal nok bare lige have tænkeren en smule med sig, så man ikke generer nogen og selv får noget ud af det. Go fornøjelse ;-)

Sex i naturen lise
Hej jeg synes det er lækkert og meget pirrende. Både i skov , på rastepladser m.m. Prøv det og du vil ikke fortryde

Pas på brændenælderne i skovbunden ! Søren
Bare et godt råd til jer piger og drenge

Helt enig... ;o) Nicolai
Hej Lise,

Glad for at høre at du har nydt glæde af naturen på denne fantastiske måde også. Har du nogen favorit-steder, konkrete erfaringer etc., som du vil dele med os andre?

Hvad med jer andre, kom med en kommentar - alle indlæg modtages med kys-hånd... - lad os få naturen på dagsordenen og få endnu mere glæde af vores smukke natur her hvor sommeren endelig ser ud til at være kommet... ;o)

Tak for det gode... ;o) Nicolai
Hej Søren,

Tak for det gode råd - håber ikke din fokus på netop brændenælderne i skovbunden kommer fra en mindre heldig natur-oplevelse, som har "brændt" sig fast... ;o)

Hot lotte48
Jeg synes det er meget hot når jeg er på stranden og ligger uden tøj på - og mændene ikke kan holde øjnene væk *S*

Lige præcis... *SS* Nicolai
Hej Karin,

Tak for dit fremragende indlæg. Lyder til at være en dejlig strand på Fanø... ;o) - Hvis der er nogen, der kender til lignende strande, så giv endelig lyd her på debatten eller til undertegnede på: nsa@jubiimail.dk

Glæder mig meget, at flere andre også nyder naturens mange muligheder og smukke oplevelser... *GG* Er helt enig med Karin i, at "...sex i det fri er skønt, og mange flere skulle tage springet."

Knus fra Nicolai

Dejligt at høre... Nicolai_
Hej Lotte,

Skønt at høre, at kvinder også kan mærke blodet løbe lidt hurtigere og varmen, der breder sig i kroppen, når man ligger helt nøgen og nyder solen, mens andre frække mennesker nyder synet, samt evt. viser deres smukke kroppe og deler ekshipitionismes glæder... ;o)

Sig endelig til, hvis du skulle have lyst til selskab på stranden en dag... :o)

Knus fra Nicolai