vitaminposten snyder folk!!!

vitaminposten snyder folk!!! Anonym
pas på hvor man tilmedler sig på nettet! Jeg blev registreret på SKRAB.NU ,og efter nogle dage fik tilsendt et brev med vitaminer fra VITAMINPOSTEN.DK, som jeg overhovedet ikke har bestilt,og siden da startede et mareridt.jeg sendte brevet tilbage med post denmark, og har bedt dem om at blive slettet fra deres system, der det blev fejlleveret,så troede jeg alt var i orden indtil jeg fik et nyt brev med fuc...vitaminer og et brev om jeg bliver registreret i RKI hvis jeg ikke betaler regningen.Idioten som sidder på kontoret kan ikke finde ud af at finde en løsning og aner ikke hvor hans chef er,siger at jeg skal skrive en email til dem og beskrive problemet,men efter som jeg allerede har gjort det og ikke fik svaret,synes ikke det er en god ide,jeg til sidst betaler opkrævningen, og venter på et brev fra vitaminposten om at jeg er blevet meld ud ,men ved ikke om jeg får den eller endnu et brev med vitaminer[:*(]

en anden gang har også prøvet det
Hej:-)
Når du modtager varer du ikke har bestilt, skal du sende en mail til firmaet, så du evt senere kan bevise din indsigelse.
Gør det aldrig telefonisk! For så kan du ikke bevise af du har gjort indsigelse.
I mailen skal du oplyse at de har 3 mdr fra dags dato hvor de kan afhente deres ting hos dig.
Du er ikke forpligtet til at bruge tid og penge på at returnere deres ting og kan beholde varerne hvis de ikke afhenter dem, inden for perioden.

Jeg ungmor15
sidder i lige nøjagtig samme situation .
Hilsen en pige på 16 .

Følg rådet! Anonym
Hvis du sidder i samme situation, altså ikke at have bestilt men alligevel modtaget denne pakke, så følg rådet fra tidligere.
Når du så sender den e-mail med indsigelse mod leveringen, så sørg for at gemme den sendte besked, så du kan dokumentere at du har sendt den!

Har du gjort indsigelse SKAL sælger kunne dokumentere at det er dig der har bestilt (hvis de ønsker du skal betale)
Desværre bliver RKI af og til misbrugt som skræmmemiddel.

Det er ærgerligt at der er nogen der vil gøre sådan(true, snyde og vildlede) bare for at tjene penge, og det er især en skam over for de virksomheder der rent faktisk har et godt produkt og som prøver at drive en ærlig forretning.

Vitaminposten Henning Krogh
Hej,- lad være med at betale noget, ellers kan du komme endnu mere ind i bevisbyrden.-
Jeg sloges selv med firmaet, der nu har sendt mig til incasso, jeg bor i Spanien, men de pstår jeg har bestilt deres piller til min gl. adresse i Danmark.- det er rent svindel,
jeg har også skrevet til dem adskellige gange.

Vitaminposten Henning Krogh
Du har fuldstændig ret.- Et andet stærkt kort er at få samlet så mange personer der er i samme situation med Vitaminpossten , så har man virkeligt juraen på sin side,-

Mere bøvl med vitaminposten Vitamin Laila
Jeg sidder med det problem, at de ikke vil acceptere opsigelserne og bliver ved med at sende vitaminer. Den første gang gemte jeg ikke min opsigelse, har derfor ingen dokumentation og det var selvfølgelig dumt af mig, men det har jeg så denne gang. For mig lyder det som om at det er tiltrængt at nogen ser det firma efter i sømmene. Hvem kunne man henvende sig til?

vitaminpposten Anonym
Jeg har læst de forskellige indlæg om dette. Jeg skrev min opsigelse med epost, men fik svar send per sneglepost. Det vil jeg så gøre. MEN hvis der bliver lige såmeget bøvl som I har, vil jeg gå til forbruger styrelsen. Det her lyder som fup og fiduser ligesom Europark. Smager i hvertfald af det samme.

Lusket forretning Bornholmeren
Vi har også samme problem med Vitaminposten (de kalder sig også "Sundhedsposten"). Min søn "kom på krogen" ved at deltage i en undersøgelse/konkurence. Jeg har til gengæld passet på mine e-mails, hvor jeg har opsagt "abonementet". Hvis de bliver ved, vil jeg lade det gå videre til min advokat. Så må han køre en sag på dem.
Eller der nogen der har en bedre idé?

Vedr. bøvl med ""Vitaminposten" Vitae
Du kunne jo tage kontakt til TV-programmet "Kontant" - det må da være en oplagt sag for dem!

Eller evt. Forbrugerstyrelsen, el.lgn. organisation..

Jeg har også oplevet bøvl med Vitaminposten og manglende respekt for opsigelse - men jeg er bare for udkørt for tiden, til at gøre mere ved det - håber, du gør det!

gå til forbrugerombudsmanden shika
jeg har også problemer med Vitaminposten". De bliver ved med at sende piller, selvom jeg har sendt et brev hvori jeg skriver at jeg ikke er medlem. Jeg har haft fat i forbrugerstyrelsen og senere en fra forbrugerombudsmanden, som har rådet mig til at skære det ud i pap for dem endnu en gang og så lige nævne i brevet, at forbrugerombudsmanden har fået en kopi af brevet. men for guds skyld, send dem ikke en krone; det med ribers er bare tomme trusler sålænge de ikke kan bevise, at man er medlem.

Hej vdr vitaminposten Tigger
Hej.
Ja jeg fik ALLIGEVEL endnu en pakke af dem, tiltrods for at chefen sagde at det ville være i orden. Den unge mand some tog telefonen forklarede den der 14 dages regel, men den holder sgu ikke stik. Jeg med ophidset stemme og pisse sure, sagde de har 3 måneder til at afhente deres varer fra dags dato. Den unge blev så snibbet og sadge at, hvis jeg ikke betalte ville jeg få en rykker og næst en indsendelse til muligvis ribers!
Det var ligemeget om jeg sagde at jeg er arbejsløs og skal bruge pengene til husleje m.m., og derfor sadge deres ting op. Jeg har en mail der er dateret d. 29. januar 2008, og et brev dateret d. 3o. januar. 2008. Vi har i dag d. 20. det er sgu da mere en 14 dage. Den unge mand afmeldte mig som kunde. Det er sgu da for meget at man skal bruge tid og kræfter, ikke mindst PENGE på sådan em gang GØJL. Nej jeg har efter BASTA kørte net fup på konkurrencer afmeldt alle. Det er er en sag for BASTA!

træt af vitaminposten f5f6
[:(]har også modtaget vitaminer som gevinst , troede jeg, at det var gratis. ,men efterfølgende har jeg modtaget en rykkerskrivelse på 129.00 kr og de skriver at der kommer 100 kr på i gebyr.Der er ikke afsenderadresse, så jeg kan ikke sende tilbage, ej heller bede dem om ikke at sende flere. det er noget pis.

Vitaminposten ned med nakken Ned med nakken
Vi har også modtaget 2 forsendelser fra vitaminposten, en prøveforsendselse og en alm. Efter vi modtog forsendelse nr. 2, kontaktede jeg forbrugerstyrelsen som sagde at det var fint at sendte en e-mail, hvor jeg skrev at de kunne afhente deres vitaminer, dette blev gjort. Der kom ikke flere vitaminer, men efter nogle måneder kom der en stribe af rykkere, med trusler om RKI. Til sidst kom en inkassorykker fra et inkassobureau. Jeg kontaktede dem og de sagde at jeg skulle sende vitaminerne tilbage, med "modtagelse nægtet" skrevet på kuverten. Dette gjorde vi så. Derefter kom der yderligere en inkassorykker, hvor inkassobureauet skrev at Vitaminposten ikke accepterede vores returnering fordi vi havde returneret dem senere end 14 dage efter modtagelsen... Jeg oplyste om den mail jeg havde sendt tidligere og at vores søn i øvrigt kun er 13 år gammel (dvs. ikke myndig). Dette bad de om dokumentation for, så jeg sendte en kopi af mailen samt kopi af sygesirkingsbevis. Det er nu 2 mdr. siden og vi har ikke hørt fra dem. Håber vi dermed fik dem ned med nakken. De er udelukkende et svindelfirma og har ingen ret til at eksistere. Jeg håber ikke der er nogle der hopper på deres trusler og svindelmetoder.

vitaminposten snyder folk!!! Heino Due Jensen
pas på hvor man tilmedler sig på nettet! Jeg blev registreret på SKRAB.NU ,og efter nogle dage fik tilsendt et brev med vitaminer fra VITAMINPOSTEN.DK, som jeg overhovedet ikke har bestilt, fik en mail med tak for din bestilling, hvilket jeg svarede på, med disse ord: NO FUCKING WAY. kort tid efter modtog jeg piller med girokort på 9,50 kr. kort tid efter modtog jeg et nyt på 109,50 kr RYKKERGEBYR, (dum som jeg var)betalte jeg, nu har jeg modtaget flere piller og et nyt girokort på 89,50 kr. (hvilket jeg også er DUM nok til at betale, og nu sender jeg dem en mail idag d. 8/6-09 ,fatter de ikke den kan de sende mig nok så mange piller, JEG BETALER DEM IKKE, denne skrivelse, bliver kopieret og set med, og også til TV2 for de lever udelukkene af det her SVINDEL, og kan jeg hjælpe med at stoppe dem, ja så gør jeg gerne det, en lille hilsen til dem....................., FÅ JER ET RIGTIGT ARBEJDE, OG LAD VÆRE, AT SNYDE ANDRE, TÆNK PÅ DET KUNNE VÆRE JERES FAMILIE DER BLEV SNYDT (MEN DEN TANKE ER NOK FOR FJERN FOR JER, ELLER OGSÅ ER I BARE PISSE LIGEGLAD MED ANDRE MENNESKER), SÅ FUCK JER.............BEHOLD JERES LORT.

Vitaminposten - hjælp MetteCP
Hej

Jeg er i samme situation. Jeg modtog i sep. månede en prøve forsendelse fra Vitamin Posten. Jeg har ikke tilmeldt mig noget og ville derfor ikke betale. I oktober fik jeg den første rykke og jeg ringede til dem og sagde at jeg ville udmeldelses og ikke betale når jeg ikke havde meldt mig til noget. Til november modtog jeg så 2 rykker brev og min mor ringede til dem 2-3 tre gange hvor de lovede at stoppe. I mellemtiden modtog jeg endnu en af deres pakker som jeg nægtede at modtage. Derefter troede jeg sagen var slut,da jeg ikke har hørt noget som helst. Men nu her i dag har jeg modtaget et brev hvor der står at sagen er overdraget til Intrum Justitia og har fået at vide at jeg skal sende en mail og beskrive forløbet. Da jeg aldrig har fået svar fra Vitamin Posten pr. mail har jeg ingen beviser. Jeg har også snakket med en ung fyr som lyder meget fraværende, ikke ved noget som helst og lover at man er afmeldt og ikke vil høre mere.

Er der nogen der kan give mig et råd om hvad jeg skal gøre?

Vh Mette

Sidder også i fælden...uden beviser....:( Mette's navnesøster
Hej Mette.

Jeg har i dag også modtaget brev fra Intrum Justitia. Min historie lyder næsten som dig. Jeg har heller ingen beviser og har kun kontaktet dem telefonisk og var så naiv at tro at sagen var slut for lang tid siden.

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre rent juridisk. Men vil nok kontakte Intrum Justitia i den kommende uge og ridse sagen op. Så må vi se hvad det fører med sig.

Ærgerligt at man er kommet i denne "fælde", så jeg er også åben for forslag....ud over råd til hvad jeg BURDE have gjort ;-)

Forslag til hvordan I forholder jer Lis Sørensen
Der skal sendes et brev til Intrum Justia (sørg for faxkvittering eller kvittering fra postvæsnet) hvor du "bestrider kravet og anmoder om skriftlig dokumentation for din bestilling, hvis en sådan dokumentation ikke kan fremskaffes, anser du for kravet som værende bortfaldet". Dette er anbefalingen fra Forbrugerstyrelsen. Samtidig bør du også tage kontakt til Forbrugerrådet tlf. 77417742 og bede om hjælp. De har Vitaminposten i søgelyset allerede.
Venlig hilsen
Lis Sørensen