VK er bedst-der vil aldrig

VK er bedst-der vil aldrig Konservativ
VK styrer...

SD vil aldrig kan s5tyre bedre...

Der har mange ting blevet bedre, men nu socialister vil få magten.

Håber at det aldrig sker...socialister dræber os, hvis d e får magten.

v og k og df skoder
da jeg var ung for mange måner siden var jeg så dum at stemme på de røde men nu er jeg heldigvis blevet en del ældre og kan pludselig se ideen ved en borgelig regering
aldrig før har jeg haft det så godt og haft så mange penge mellem mine små svedige hænder
keep on rocking Fogh du styrer sq for vildt

ps
FORZA FC

Jaja Dolph Konservativ vælger
Kom nu ned fra den talerstol og læg din baseballkølle fra dig, vi ved jo allesammen der er en rød kommunist gemt indenidig, opfundet af Morgenthaler ;-)

Nej jeg er konservativ vælger, vi er mere i båd med V af nød end af lyst. De vil jo slet ikke de skattelettelser, som vi vil. Det ville ellers være et fremragence incitament for udenlandske topforskere, der ellers lige pt. går en stor bue udenomkring Danmark pga. det rædselsfulde skattetryk.

Og DF presser endnu mere i den forkerte retning, engang var der noget, der hed Fremskridtspartiet, som også gik ind for lavere skatter. Nu er vi i det konservative folkeparti ene på posten om at ville have sænket skatterne.

Jeg ved ikke hvordan V slipper afsted med at hjernevaske store dele af befolkningen, så grundmeningen for de fleste er, at de er glade for at betale skat, mens dem der virkelig knokler betaler dyrt for det. Det er ikke et menneskesyn jeg deler. Det skal kunne betale sig at give den en tand ekstra, og det skal være attraktivt for udenlandske kanoner indenfor forskning og erhvervsledelse at bosætte sig her i landet.

Det er ikke socialisterne, der dræber os. Det gør den stiltiende konsensus omkring, at skatteniveauet er ok derimod. Her spiller V og DF også en væsentlig rolle.

ingen fornuftig
sagde df...

føj qwerty
Du bliver klogere. En dag står du og skal bruge hjælp fra det offentige til pasning af barn, til operation, til pleje og der bliver du klogere. Går måske meget godt for økonomien (hvilket ikker er VKs skyld idet det går lige så godt i store dele af EU. Jwg har lige været i Irland og der er der gang i hjulene!!)), men det er på bekostning af plejehjemmene, den offentlige trafik, fødevarene, skolerne og enlige mødre. Det er fair nok at mene at skattelettelser er vigtiger end vefærd, men så må det jo også være fair nok at jeg griner når dine børn kommer slemt til skade en dag i en børnhave pga mangel på personale og at de dør mens de er på venteliste til en operation.

fornuftigt geiler
Ja. Det er mig en gåde hvad de konservative vil i en regering med V og med DF som støtte parti. K har intet at skulle have sagt. V og DF bestemmer alt, på bekostning af Ks politik og dermed vælgere. SRK regering efter næste valg!

føj til dig konservativ vælger
"men så må det jo også være fair nok at jeg griner når dine børn kommer slemt til skade en dag i en børnhave pga mangel på personale og at de dør mens de er på venteliste til en operation."

Det er dog et skrækkeligt menneskesyn du har, prøv lige at læs for dig selv, hvad du lige har skrevet, det er ikke særlig empatisk.

Desuden er nedskæringerne et storm i et glas vand, danmark har noget af den bedste velfærd i EU-landende, prøv bare lige at se tallene på forsiden af dagens JP - i top indenfor bidrag til børnepasning, folkeskoler, gymnasier og ældreplejer. Hvis nogen brokker sig alligevel, må det være tegn på ufattelig dårlig ledelse, ikke at der ikke er penge nok. Men det kan pædagoger uden økonomiske evner nok slet ikke forstå.

føj qwerty
1: Er du ikke konservativ? Dem der udelukkende er i regenring pga af et parti der mener at ikke hvide skal sendes hjem til tortur og mord. Kan man arbejde sammen med sådan nogen så skal man ikke udtale sig om hvad der empatisk.

2: Der står i JP. Dvs danmarks højrenationale propaganda maskine, der har lovet evigt troskab til venstre. Jeg læser kun saglige aviser. Jeg er egntligt også ligeglad med hvad aviserne skriver. Jeg kan tænke selv. Jeg er gammel nok til at kunne huske hvordan samfundet var, for bare 10 år siden, endna 30 år siden. Det går den forkerte vej! Dem der står og demonstrere har selv børn i industitioner. De ved helt sikkert bedre hvordan deres børn bliver passet end hvad end bonderøv på JP. Du tror mere på en der er betalt for at lave propaganda end på folk der har børn i institutioner og folk der arbejder i dem. Hvad er det for et menneskesyn?

4: Syntes du selv at du er et tiltalende menneske når du taler nedsættende om pædagoger. Dem der skal uddanne og opfostre vores børn (for danske forældre kan jo ikke selv). Dem der bidrager til landet med samfundsrelevant arbejdskraft. Hvornår har du sidst gjort noget der var til gavn for landet? Mit bud er aldrig. Som konservativ har du sikkert haft for travlt med at fylde dine lommer.

3: Ja vi har nok stadig noget af det bedste velfærdssytem i verden. Men vi betaler også mest i skat. Det er vi heldigvis mange der gladeligt gør. Ellers sville vi have et samfund som england og amerika hvor du bliver slået ihjel for mad eller sko.