VK og DF vil indføre apartheid på nye

VK og DF vil indføre apartheid på nye karpa
ældrehjem. Privatejede ældrehjem må selv bestemme hvem de vil have boende. Meget omsorgskrævende beboere kan man sive fra. Eller beboere der ikke har kassen.
http://politiken.dk/indland/article204416.ece
Selv lokale Venstrefolk ryster nu på hovedet af regeringen.
Typisk VK og DF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tag det du læser med 1 gram salt paladinbee
Hvad man læser i aviser og på nyhedsmediernes hjemmesider skal man for det meste tage med 1 gram salt, de har jo en enorm tildens til at overdrive det skaffer jo læsere...

Det har du ret i. karpa
Men tiden vil vise om der er sandhed i postulaterne. Om der vil finde misbrug sted.

Særligt bør man nok komododragon
forholde sig lidt kritisk til hvad der kommer fra netop den avis der er linket til. Den er jo som bekendt temmelig regeringsfjendsk.

Dels kan man sige at dem med røven fuld af penge, altid vil kunne vælge at få passet deres ældre slægtninge passet og selv spare op til, at blive vartet op den dag de selv er blevet for svage til at tage vare på sig selv.
Det vil de gøre uanset om de må kalde det et plejehjem eller en privat plejeordning.
I modsat fald skulle man forbyde folk at passe - eller hyre nogle til at passe - deres gamle pårørende uden om plejehjemmene. Et sådan forbud ville være formynderisk ad helvede til og ramme mange urimeligt.

Dels så kunne man også nemt tænke sig, at der vil komme plejehjem for bestemte etniciteter, hvilket også nemt kunne tænkes at være f.eks tyrkiske plejehjem. Det ville ingen 'korrekt-menende' jo have et problem med.

Man kan ikke forlange at 80-90 årige skal omstille sig til et multietnisk miljø eller på anden vis leve op til politisk korrekte idealer. De skal have rolige og trygge omgivelser først og fremmest.

Endelig er det værd at bemærke at de radikale også forholder sig positivt, så kan næppe være racemæssigt apartheid der henvises til. Det havde de radikale aldrig godtaget.

Hvis I kendte forholdene kaiogkaren
på offentligt støttede plejehjem, hvor personalet ikke taler samme sprog som de ældre, og er ukendte med danske forhold, hvor de gamle græder i fortvivlelse, så I måske anderledes på problemet.
Privathospitaler med kortere ventetid og undertiden en bedre behandling er også kun for den der kan betale. Sådan er dagens Danmark.

Henter du kun din "viden" Harry Flashmann
Fra Halal-Thøgers avis.
Jeg vil vædde på, at hvis regeringen bekendtgjorde, at man ville pakke alle dem, der er under Seidenfadens vinger ind i 18 karat bladguld, så ville han omgående brokke sig over at det ikke er 24 karat. Hver gang jeg ser dig/Karpa og hvad du ellers kalder dig have et link til Thøger S, er jeg fra starten ikke særlig opsat på at læse det.

Knyt sylten gogo12
Skriv om det du har forstand på (hvad så det mon kunne være) og lad være med at lukke så meget ævl ud om forhold du ikke ved noget om

Hold da kæft rodvad
Så ville der blive helt stille på tinget og i regeringen.

forvente anonym
Man kan ikke forvente ret meget af en udenlandsk socialklient som karpa, der også benytter navnet ladyboy-in-burka.

Og du........ Hahahihaha
......bliver den næste ;-)

Du må da have uoverskuelige problemer nådada
Du må da have uoverskuelige problemer med dig selv. Hvor er du dog latterlig.

Måske er du misundelig, fordi Rodvad bruger sin fornuft hvorimod du bruger had

Tillykke o3 karpa
i konspirationsteori.
Hvem har betalt dine skolepenge.