VK regering = flere hjemløse

VK regering = flere hjemløse Erne
Jeg har resgistreret stor stigning i antallet af hjemløse på gader og stræder efter VK regeringen trådte til. Men hvad er det helt præcist der gør, at folk er hjemløse? Er der simpelthen bare ikke centre nok til de hjemløse hvor de kan opholde sig længere fordi regeringen har nedprioriteret dem eller hvad er det egentlig der foregår bag kulisserne?

er ike vk s fejl ytringsfrihed
..men de skulle gøre noget ved det...

men eller s ha r vi godt i dk...

except indvandrere.

Flere heste = mere kriminalitet komododragon
Det har vist sig at kriminaliteten er steget i takt med antallet af heste.

Jeg synes virkelig det er for galt at regeringen ikke beskatter hesteejerne og bruger pengene på kriminalitetsforebyggende arbejde.

Havde vi bare haft en socialdemokratisk regering havde alt været lyserødt og duftet af roser.

det sagde jeg jo ikke noget om Erne
Jeg konstaterede at efter VK regeringen kom til, så er der blevet flere hjemløse. Noget jeg synes er forkasteligt i så rigt et samfund som vores.
Socialdemokratiet har da også deres laster, men det jeg godt kan lide ved socialdemokrater og ventrefløjen er deres menneskesyn. Man tænker på andre mennesker, der er plads til alle og hvorfor skulle der ikke være det ??

Gør de?. Mjølner.
Helle Thorning stod ellers og indrømmede (hårdt presset) at der var STØRRE ULIGHED under Nyrups regeringstid end det er under Foghs regering........ tankevækkende ikke ?.

Ps. Mjølner.
På DR2 debatprogram.

Kilde tak Svend35
Hvis man skal tage dit indlæg seriøst, bør du som minimum angive din kilde - i modsat fald fremstår det bare som en udokumenteret påstand.

Desuden er der mange andre faktorer, der spiller ind i f.h.t. om en person er hjemløs end den siddende regering.

Misforståelse rodvad
Hun indrømmede at der var større ulighed den gang Nyrup overtog, end den gang Fogh overtog.

Det var da løjerligt Svend35
For Frank Aaen stod for nogle år siden, på Enhedslistens landsmøde, med en graf, der viste at uligheden, d.v.s. indkomstspredningen, var vokset under Nyrup, første gang allerede i 1994, i f.h.t. under Schlüter-Regeringen.

Han sagde sågar, at der var flovt at en regering, der påberåbte sig at være mere social ansvarlig end alternativet, selv var den der knækkede kurven i retning af øget ulighed.

Er der blevet mindre socialt boligbyggeri komododragon
under VK? eller hvad kan det skyldes?

Jeg kender ikke tallene. Ting er altid hvad de ser ud til. Jeg ved at hjemløse og alkoholikere ofte samles nogle bestemte steder indtil de bliver jaget væk af kommunen. Så finder de et nyt sted. Det kan være at de bare er begyndt at hænge ud der hvor du bor.

Nu ved jeg ikke hvor du bor. Men her i Århus som vel bedst kan betegnes som en stor provinsby synes jeg ikke at jeg ser ret mange. De findes, men jeg synes ikke der er blevet flere end der altid har været. Men det kan være at de hjemløse søger imod København? Udstødte mennesker søger jo ofte imod storbyerne hvor de kan finde anonymitet og ligesindede.
Eller også er denne her kommune bedre til at skjule problemet end din?

Det er et gammelt emne Bimmer ILP
Der er blevet flere hjemløse, fordi
regeringen har indført loft over
bistandshjælpen. Efter 6 måneder mister
en bistandsklient boligstøtten, og det
rammer økonomien ekstra hårdt.

Boligforeninger har hellere aldrig tidligere
oplevet, at så mange folk er blevet sat på
gaden.

Den har været oppe og vende for flere måneder
siden i DR nyhederne...

Jeg har ikke deltaget rodvad
i enhedslistens landsmøde, kender ikke til Aaens graf. For mig er de forskellige hjælpeorganisationers udsagn og bøn om hjælp til at hjælpe de svage, hjemløse. Og disse organisationer mærker en stor forskel, uden fine grafer.
Vor nuværende socialminister har også ytret sig om at det er sundt med en større forskel, for at de fattige skal have noget at se op til.

Flere hjemløse .... under V. K. DF. regeringen. mandaabenraa
Rigtig mange singler og børne familier SKAL flytte , der var ikke penge til huslejen.

Huslejen betales til sidst , den skal betales først. Jeg har hørt om en periode på et halvt år , hvor der ikke betales husleje.
Huslejen SKAL betales , man kan ikke bo husleje frit.

Kontanthjælps loftet får også skylden for alle problemerne , man skal ikke kunne sige , at det kan jo ikke betale sig at arbejde.

NU skulle der være mangel på arbejdskraft , hele tiden snakker de om kontanthjælpen.
Kommunerne har deres egne arbejdspladser , det er nærmest skåne arbejde - det kan alle klare.

Hele tiden melder man sig ikke ind i en a - kasse , de penge vil man spare .

Syge mennesker kommer på kontanthjælp - det er ikke rimeligt . Mange syge mennesker tvinges til at arbejde - det er ikke rimeligt.

Man er ansvarlig for sit eget liv , andre mennesker er da ligeglad med , at DU er hjemløs.
De siger bare , at det er da din egen skyld , du kan da bare finde dig et arbejde.

Hjemløse , der er forsorgshjem og herberg , enormt mange væresteder , mange genbrugs butikker med billigt tøj. Genbrugs butikker med billige møbler m.m. - når man har fået en lejlighed.

Og så er der rigtig mange tomme lejligheder i mange byer.
Jeg kender en boligforening med en afdeling , hvor der er 100 ledige lejligheder.

Man behøver ikke at sove på en bænk i en park , der er mange andre muligheder.
En seng og mad kan man altid få.

Socialdemokraterne løser alle problemerne. mandaabenraa
For mange år siden fik jeg kontanthjælp , som single fik jeg min tilværelse ødelagt , på grund af en meget lille indtægt som single.
Også dengang - man må ikke have formue.

Det var en socialdemokratisk regering.

Single en meget lille indtægt ( og arbejdstvang)/ alle andre kontanthjælps modtagere - det kan ikke betale sig at arbejde.???

Ja vi har det så godt i Danmark. mandaabenraa
Det er der vist tusindvis af mennesker - der ikke har det godt.

Nej jeg synes det er generelt Erne
jeg ser hjemløse på gaderne og så selvfølgelig flere her i Kbh da, som du siger, de kan opnå større anonymitet og så det faktum er her jo bare er flere mennesker = flere hjemløse. Men det glæder mig da hvis Århus kan være et godt eksempel og rent faktisk har et sted de kan huse de hjemløse, hvis det er tilfældet :)

nej Erne
jeg sagde jo bare det var noget jeg havde observeret og ligeledes har andre folk jeg har talt med observeret det samme. Du må selv om, om du vil tage mig seriøst, det er ikke mit problem, for kilden til mine observationer er mig og dem jeg har talt med. Jeg kunne blot tænke mig at vide, hvad grunden kan være til at der er flere hjemløse der ligger på gader og stræder ?? Derfor indlægget :)

ok Bimmer tak Erne
Jeg klikker mig ind på nyhederne og ser hvad jeg kan finde af argumenter der :)

Hav en god aften

Jeg vil gerne tage dig seriøst Svend35
Men jeg kan ikke tage det seriøst når du bruger dine egne observationer, som du kalder det, til at konkludere: VK = Flere hjemløse - når man skriver lighedstegn er det at betragte som et faktum, og det er useriøst og, set fra et videnskabeligt synspunkt, fuldstændigt ubrugeligt.

Det ville svare til at jeg, fordi der flyttede en enlig mor ind ved siden af mig, konkluderede at der var blevet flere enlige mødre under VK-Regeringen.

nej det er ikke helt det samme Erne
du konkluderer ud fra et tilfælde i så fald. Jeg konkluderer udfra flere observationer (uafhængigt af andre der er nået til samme konklusion) igennem flere år. En stigning jeg ikke så under S.
Men du må gerne kalde mig ubrugelig og useriøs, jeg skriver som sagt bare hvad jeg har observeret og kunne godt tænke mig at høre folks bud på, hvorfor det kan være at der er kommet flere hjemløse

Du misforstår mig Svend35
Bevidst eller ubevidst. Jeg har aldrig kaldt dig ubrugelig eller useriøs - kun den metode du har anvendt til at konkludere der er flere hjemløse.

Det er muligt at der er blevet flere hjemløse - det vil jeg slet ikke afvise, men man kan bare ikke bruge dine få observationer til at fastlægge det.