vokseværk, lidt malplaceret :)

vokseværk, lidt malplaceret :) Lena2
I november havde jeg fødselsdag, jeg fik bla. tre nye kvalitets (dyre) bh i str 80C..

her den sidste uge er mine bryster så vokset, og nu er de for små... :)

Jeg er 20 år, tynd og spinkel og havde ikke lige forventet mine bryster ville vokse, jeg har nemlig brugt den samme størrelse de sidste to år... så det kom ret bag på mig...

men nu kan jeg jo så passende tage ud og købe nogle nye i en større størrelse... (og nej det er ikke fordi jeg er gravid, har ikke været i seng med en fyr i to mdr. ) :)

Hvor længe oplever i at ens bryster vokser? og er det unormalt at de sådan lige vokser ud af en skål på en uge?

Mvh Lena...

Kunne det tænkes.. mus47
.. at du er kommet til, at vaske dine nye bh´er i for varm vand, så de er krympet. Lyder lidt utroligt, hvis dine bryster skulle være vokset så meget på en uge.

Fedt eller vand? Antonius
Enten har du taget forskud på juleglæderne ved at spise rigtig meget juleslik, som så har lagret sig i brysthøjde, eller også har du måske vand i kroppen? Det kan sagtens lade sig gøre at få det på en uge og det er faktisk ret almindeligt fx lige op til en menstruation ;-)

Søg læge sanessa
Lyder lidt voldsomt synes jeg. Men bryster ændrer størrelse af mange grunde uden at der behøver at være noget galt. Det er levende væv...alt på kroppen ændrer sig både periodevis samt på kort og langt sigt. Jeg ville alligevel søge læge, hvis jeg var dig, bare for at udelukke, at der er noget galt, og for at skubbe bekymringerne ud af mine tanker.

p-piller ? nimbuto
Hvis du lige er begyndt at tage p-piller, så skal du vide at det ændrer på hormon-balancen og ofte får babserne til at vokse.

Nej jeg har Lena2
haft p-piller i flere år..

og jeg er egentligt ikke bekymret for om der er noget galt, det er jeg sådan set overbevist om at der ikke er..

kan godt lide mine nye større bryster... ;)

og de er blevet større, for den bh jeg havde på er ikke blevet vasket endnu..

jeg syntes bare at det var lidt ironisk sådan lige på nuværende tidspunkt...

og de er jo heller ikke vokset en hel skål større, men sådan at jeg kan se og mærke at c-skåls bherne ikke passer ordenligt mere...

Lena

Var det bare det sædvanlige sanessa
babsesnak?

Så beklager jeg mit bidrag! Glem at jeg gav dig et råd om at gå til lægen. Jeg troede du mente det seriøst, og at du luftede en bekymring.

Pattedebatter er jeg eddermame træt af! Synes SOL-en skulle se at få sig en selvstændig tråd, hvor folk kunne debattere bryster en masse. Og hvor mandlige debattører kunne besvare de kvindelige med smålumre fantasier, hver eneste gang, der skrives "bryster".

Så kunne de debattører som har noget at sige om bryster, af mere seriøs karakter, skrive i denne tråd.

Du bringer et emne til torvs, som du rent faktisk ikke har andre tanker om, andet end at du finder det lækkert, at dine bryster synes større? Og det er da godt for dig, men helt ærligt, hvorfor starter du en debat om det? Hvad ønsker du vi andre skal bidrage med? Skal vi snakke om dine bryster?

Hold da op hvor er du negativ Lena2
Må man nu ikke komme med positive tanker i denne debat?

Jeg syntes bare det var en lille sjov tanke jeg ville dele med nogen...

men så skal jeg da nok holde min mund for fremtiden og holde mig til det forum jeg plejer at være i hvor folk kan se det sjove i ting.. og mand ikke bliver hakket ned i samme øjeblik man åbner munden...

tænk dig om før du taler så du ikke sårer folk en anden gang....

mvh Lena

Men kan du svare på spørgsmålet Lena? anonym
Hvad havde du tænkt dig der skulle ske i den debat? At vi skulle snakke om dine store bryster?

Jo spred gerne positive tanker sanessa
Det er bare ikke det du gør!

Dit hovedindlæg skrev du med fokus på et spørgsmål til os andre. Jeg opfattede det som om du havde en bekymring over at din bryster var vokset så pludseligt. En bekymring jeg forstod du ville have en afklaring på ved at debattere den med os andre, og høre vores erfrainger eller råd. Det viste sig så, at du efterfølgende svarede den eneste debattør i rækken som du VED er mandlig, og at du bare ville snakke om dine bryster.

Så bliver jeg skuffet, og irriteret, og føler min intetion misbrugt fordi jeg ikke kunne gennemskue at det var det der var din intention med debatten.

Det er der ikke noget at gøre ved, andet end jeg bder dig lade være at tage mit bidrag med som et bidrag til DIG, men hvis andre skulle falde over tråden med de bekymringer som jeg troede du havde, så kan de måske bruge mit råd.

Jeg tager ikke ansvar for, hvad du bliver såret over. Jeg angriber dig ikke, men jeg giver udtryk for min holdning. Der er kun eet menneske, der kan såre dig, og det er dig selv.

Nå ok... Lena2
Men jeg er bare vant til at debat forum hvor man altså godt kan dele sådan nogle tanker med hinanden..

jeg havde bare fået oplyst sol som et godt debatforum og derfor har jeg surfet herinde lidt på det sidste, men det holder jeg da bare med igen...

mvh Lena..

Lækkert, vær glad Patmand
Du er en heldig kartoffel.

Tænk på hvor mange tøser der er misundelig på dig og som køber en silikoneoperation fordi de vil have større patter.

Vi er mange der værdsætter tøser med store naturlige patter. Silikonepatter er nemlig frastødende.