Voksne mennesker og "knus"

Voksne mennesker og "knus" kalua.babe
Ved ikke om det kun er mig der mener det er latterligt når voksne mennesker skriver "knus" men i orden når de er unge. Endnu værre er når de staver med z så der står "knuz"............

Prøver de voksne at være moderne og med på noderne eller er de i bund og grund pisse barnlige? Eller har "knus" afløst Hilsen??

Jeg praktiserer det Tove
overfor mine børn, kæreste og veninder. Knus svarer vel til "Hej"

Synes ikke det er så vigtigt sanessa
altså om det er børn, voksne, unge eller hvem faen der bruger det. Man fabrikerer sådan sin egen måde at hilse på, og hvordan det er , det vil jeg ikke blande mig i...Det er sådan en slags visitkort...Jeg plejer at skrive "De Bedste Hilsner" eller "Mange hilsner"....Hvis det er mine nærmeste venner så skriver KKK ;o) Hvilket står for "Kys Knus Kram" Kan da også lave den der "Knuzzer til dig zkat" Det er da bare pjat, og hygge...

Men jeg bliver olm og ond i sulet, hvis fremmede kalder mig "søde"! (Hvilket min søn spiller på den bette flab...han kalder mig konsekvent for "søde" ;o) Så kan hun lære det hende den gamle! Hehe...han har humor.)

kommer an på realationen anonym
når det er fra min kæreste er det fint.. men fra veninder og andre, da synes jeg det er plat og barnligt... ligesom det at modtage kædebrevs-smsèr fra voksne. Jeg kan ikke få mig selv til at sige det til mine veninder, der trods alt er over 30 år, men det er sgu da dybt barnligt.

Tja Panya.
Jeg er 32, og skriver Knus til dem, som jeg i virkeligheden ville give et knus. Jeg vil da stadig, om jeg så blir 90 år, give knus, og derfor også skrive det.
Jeg vil give dig ret mht at stave det med z,...det er nok mere den unge sms generation. Jeg er ikke helt sikker på, hvorfor jeg selv bliver en smule irriteret, når jævnaldrende eller ældre skriver knuz til mig. Jeg får en følelse af at det er overfladisk.
Jeg skriver selv forskelligt, udfra hvem jeg skriver til. Det kan være en veninde som jeg savner og tænker meget på...der skriver jeg f.eks Mange varme tanker og kram fra "mig" osv

Hej ZøDe ;-)) sjoveren
Det er squ da humor... at kalde sin mor det ;-))

Men i bund og grund er det vel blot en moderne udtryksform samt udtryk for respekt og forståelse!

Forældre finder det nok lidt overfladisk og uengageret..... lidt affejende og klap på hovedet ;-)) De er nogle lømler er de ;-))

Knus, ja selvfølgelig Nikita45
Og det kommer fra en som kalder sig kalua babe ????
Hvem er det så lige der er latterlig?
Når man skriver knus, er det jo nok fordi man mener det, men du har måske ingen som kan lide dig?

Tidens tand.... og sjoveren
udvikling, man skal vel pippe med de høns man er iblandt? Eller blot tale og udtrykke sig på samme sprog!

Knuzzz ;-))

hehe Flab! sanessa
Du er da vist også lidt en lømmel!

Ja, præcis, knægten bruger det bevidst til ligesom at klappe mig på hovedet..."lille mor"...Nu er han jo blevet højere end mig. Jeg er 1.64 og han er 1.70. Da han kun er 13 år, er der jo lagt op til, at han kan blive ret høj...ALLE omkring mig (med en enkelt undtagelse) er højere end mig...Så de laver den der klapklap på mit punkerhår. Det er TOTAL pjat. Tænk hvor de egentlig gik glip af meget hygge i gamle dage...tænk hvis man forlangte gammeldags "respekt"?

Men det er rigtigt hvad du siger...det er sådan en omgangstone man har idag. Jeg ønsker ikke det var anderledes ihvertfald...

Omgangstone? dulkis
Her kan vi ikke rigtig sige det uden at grine.

Jeg boede på et tidspunkt i - ja skal vi kalde det i en skurvogn - hvor tonen var beskrevet som "rå men kærlig". Efter en tid var der lidt rigeligt langt mellem kærlig så en eller anden foreslog at tonen blev hævet et par varmegrader, med de resultat, at når folk fortsat iøvrigt svinede hinaden til afsluttede de svadaen med "søde" - det gav i den sidste ende en bedre stemning, men alligevel.....

Jeg gir da gerne et knus dulkis
til dem jeg synes trænger - på samme måde som jeg ville gøre det, hvis de var tilstede.

;oP sanessa
Ligesom "søde" fik en helt anden betyding der. Men egentlig på en eller anden bizar måde en god idé.

Tak for en god griner Dulkis.

Det føles forkert... miss.vickie
...at jeg selv skriver knuz, fordi det var ikke det jeg lærte i skolen....
Men når jeg får en sms fra mit barnebarn er det i orden, fordi det er tonen blandt de unge i dag og det "smitter" jo, så når det starter er alle med ellers står "man" vel lidt udenfor "flokken", vil jeg tro.