Vold mod sagesløse - Politiet: Iorden

Vold mod sagesløse - Politiet: Iorden anonym
http://www.infocast.dk/eb/mediamaker.php?id=2647&offset=&category=ALL&q=

Vent inde til midt i videoen. Her ser vi, at en politibetjent går hen til en gruppe fredelige og SIDDENDE unge mennesker, som sidder ned, som de har fået besked på, og slår dem I HOVEDET, hvilket er ulovligt.

Politiet kan altså nu i dagens danmark bruge vold mod sagesløse mennesker.

Enhver der bare PRØVER at forsvare dette er per defination djævletilbeder!

Politivold Bent Nielsen
Ja, det ser fanme uhyggeligt ud, men i bund og grund så holder jeg med Politisindsats. Det var de unge mennesker der startet balladen, og så må de jo bare betale prisen.

Hmm littlepenguin
Jeg kan godt se at det er en ret barnlig opførsel at overmale huse og smadre vinduer, men det er ikke det samme som at det så er i orden at politiet laver sådan et nummer der. Og mht videoen, den fyr der går amok på de siddende, han ka vist roligt kaldes syg i hovedet... Såeh, nej, jeg synes bestemt ikke at det er iorden for politiet at tackle et problem på den måde. Bestemt ikke når det er et så 'berettiget' problem som ungdomshuset... De faderhustosser er jo syge i låget, de sku smides til vestjylland, så kan de være indre missionske derovre (og nej, jeg VED godt at indre misson og det der såkaldte faderhus er to forskellige ting, men de er lige psykopatiske...)

Ikke anonym
De autonome er ikke sagesløse, de overfalder uskyldige og laver hærværk samt omfattende kriminalitet. Der er tale om kriminelt og asocialt rødt affald.

Hmmmm viperfreak
For det første: I kan beholde Jeres uvordne møgunger over på Jeres side af broen!!!

Desuden ser det for mig ud som om at betjenten er ved at blive trukket ned af de autonome...

Autonome Anonym
Det er måske i overkanten. Men bugger hvor er de autonome provokerende og irriterende. De kaster lort på et hus. Hvad regner de med?? Selvfølgelig bliver de anholdt og selvfølgelig er politiet nødt til at bruge magt. De ville nok næppe stoppe hvis politiet bare spurgte pænt.

Tænk over det Kali
Det er meget svært at se på videoen, men det ser ud til at politiet kun har omkring 15-20 betjente. Så jeg forstår godt at betjentene blev nød til at bruge vold.

Se anden debat .. uro ved faderhuset abo
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=70&posting=857484

nej tak en dansker
Vi vil ikke have nogen af dem i Jylland. Hverken de tossede demonstranter, de tossetroende eller de politifolk der ikke kan styre sig.

Lad dem blive på djævleøen - tak!

sagesløse mennesker? demothios
De fik besked på at sætte sig ned. Det gjorde de ikke. Den slags mennesker insisterer på at fremprovokere vold istedet for at afvikle den. De har aldrig andet i hovedet end dem selv, og deres snotforkælede egne behov. De skider på alle andre, og fortjener hvad de får. Havde de sat sig ned, havde situationen ikke opstået.

Hvad midten af videoen angik, dog. Ja, politimanden dér skulle have styret sig, men situationen var fremprovokeret af mennesker der ikke har andet end voldelige løsninger i hovedet. Det er fodboldhooligans-typen, der tæver fremmede for sjovs skyld. At de så mødte en politimand, der var af samme hooligantype som dem selv...tjaa, de kunne blot have sat sig ned hele bunken fra start af.

Politmanden bør få en advarsel eller endog midlertidig suspensin hvis der er tale om en førstegangsforseelese fyring hvis der er tale om en temperamentsproblem. Man løser ikke konflikt med mere konflikt. Han burde have vidst bedre. At han brugte staven mod dem der ikke ville sætte sig ned er dog helt fair. Hvis de ikke vil lytte, må de føle. Men dem der allerede har sat sig ned, bør ikke straffes. Han mistede overblikket og det er i hans position potentielt farligt.

Og hvis der er nogen der føler trang til at neglicere disse konfliktsøgende, hooligans-voldsfetischister som blot "unge", for det ved jeg at visse sympatisører kalder dem. Der er masser af unge mennesker, der har respekt for loven. Respekt for at andre mennesker. Og der er unge nazister, og der er unge mordere. Det gør dem ikke til mindre nazister eller mindre mordere.

Hvor er de sagesløse en seer
jeg ser volden, men kan ikke se de sagesløse nogen steder.

Et uddybende svar ønskes. Jydemor
Jeg vil gerne have svar på flg.
1. Er det ikke Københavns Kommune som har solgt huset (bygningen) til Faderhuset?
2. Hvis dette er tilfældet. Så har Faderhuset vel ret til at råde over ejendommen?
3. Hvis Du kan svare ja til ovenstående, så er al færdsel på ejendommen iflg. loven - uretsmæssig indtrængen?

Hvad fanden skal de gøre? Hahahihaha
Skal de bare acceptere, at disse unge nægter at følge politiets henstillinger?
Jeg fatter ikke hvorfor vandkanoner og gummikugler ikke er standartisenkram ved den slags optrin.

Vold mod sagesløse Demokrat1
En stor gruppe unge mennesker er så "modige" at de tager ud for at banke en flok fredelige ældre damer. Men når så politiet kommer begynder kan de ikke klare mosten. Hvor var det ynkeligt at se flere af de autonome ligefrem TUDE. Få minutter forinden var de meget seje, da "modstanderen" kun var gamle damer. De eneste sagesløse var Faderhuset og Politiet, der har gjort deres arbejde MEGET kontrolleret i forhold til hvilke psykopater de står overfor.

FØJ FOR FANDEN FOR ET MENNESKESYN HOS DE AUTONOME!

Det virker jo Demokrat1
Optrinet viser bare, at en hård kurs VIRKER over for de autonome tøsedrenge og tøsepiger. Hvis den smule kan få de "seje" kommunister til at tude, så må der bare hårdere metoder til næste gang.

Tåregas, et par hundebid og meget mere af den slags knippelsuppe som på billedet.
Så kan det være, de flygter hjem til deres forældre i Gentofte.

??? Demokrat1
Havde du syntes det var lige så syn, hvis det var en flok nazister det var gået ud over, hvis de var taget ud for at smadre nogle muslimer, som havde fået besat og smadret deres islamiske kulturcenter?
Situationen ville jo være nøjagtig den samme. En religiøs bevægelse chikaneret af en flok ekstreme socialister (bare nationale i stedet for røde).