Vold under fodboldkampe er cool

Vold under fodboldkampe er cool simon-says
Hvordan løses problemet med ballademagere/hærværk på de danske stadions?

Sæt dig i deres sted: ”Det er cool at komme i medierne, og jo mere omtale, jo federe!”
- Der skal ikke fokuseres så meget på dem, de skal ”ties ihjel” af medierne.

Jeg mener følgende:

- Der bør være magnetmaskine ved indgangene, som passer til personnummerbevis etc.

- Der bør installeres kraftigere videoovervågning, ganske som i udlandet. Kan man ikke udpege gerningsmændene, så betaler arrangøren selv (Kald det selvrisiko)

- Er der udøvet vold mod diverse = Karantæne i et år fra samtlige stadions. Sker det igen, så 3 år.

- Bedre uddannelse af de frivillige kontrollører, så deres adrenalin ikke kommer i kog timer før en kamp afvikles, så udsender de ikke ”Hersker signaler” ~…det er tilladt at smile og sige ”Velkommen til, og god dag”

- Indenfor pågældende stadions område, er et samarbejde mellem kontrollørerne og ordensmagten. Er der tegn til uro (måske set via video) så sendes kontrollører ind, ej politiet. Direkte tumult, sendes begge parter ind.

- Udenfor pågældende stadions område, hvor matrikel ej længere er gældende, er det ordensmagten der må tage affære.

Er der f.eks. 20.000 mennesker til fodboldkamp, så andrager denne lille skare af tilløbere vel omkring 50 personer, og de skal naturligvis ikke ødelægge oplevelsen for de andre. Bøllerne er fra alle samfundslag, hvilket kan undrer mig. Samtlige klubber har tilløbere… HUSK DET!

Problemet med fodboldbøller er kommet for at blive, sådan er det!

*FedeBritt*

hvad med noen holgerdansker
gladiator kampe i pausen?
Et eksempel
der opstilles et bur af stadionhegn 20x20m 10 bøller fra hvert hold lukkes ind i indhegningen hvor der forefindes afrevne sæder fra stadion, diverse plastkrus toiletdøre og kummmer etc det hold bøller hvor der er flest som kan stå op efter 10 min har vundet og kan fejres af deres supportere
en ekstra dimension for sporten!

??? simon-says
???

*FB*

bare iorden at de selv skal betale tot
Det kan da ikke være rigtigt at alle borgere skal være med til at betale for de bøller mere. Dem som arrangerer kampene ved at det vil ske og gør åbentbart ikke nok for at stoppe bøllerne men når de bliver ramt på pengepungen skal de nok finde ud af at få dem stoppet...så lad dem bare betale for at have politiet til at møde så talstærkt op hver gang...og send så regningen videre til dem der er interresseret i fodbold.

Løsning: Den forundrede
De store fodboldkampe afvikles UDEN publikum, men transmitteres (til høj pris) i TV.

Så kan de sidde i deres små hjem eller stamværtshuset og smadre hinanden eller fjernsynet.

Ved godt, at den løsning ikke vil vinde gehør, men den er god!!!

socialistiske ballademagere jacob.lykke
har du set "green street holligan"? tror ikke det har så meget med medie opmærksomheden at gøre, for at sige faktisk slet ikke.

derudover er det ikke dumme ideer du kommer op med, overvågningskameraer synes jeg lyder som en god ide, da man så kan identificere ballademagerne (ikke dem der strækker for tiden ;)) og de som kommer for at se fodbold må da føle sig mere trygge ved at vide at nogle ser efter om der er fred.
men det er klart der skal tages affære, så man kan holde det på et lavt niveau. for som du siger så er det ikke noget der forsvinder.

mh Jacob

anden løsning rfri
kunne vær at politiet brugte den mulighed som eksistere i dag.

Kan arrangørene ikke holde orden i eget hus må arrangementet lukkes (spille uden tilskuere). Denne løsning vil være regulerende på klubberne (virksomhederne) da de så ikke kan tjene de penge som er en nødvenlighed for dem.

fodbold elskeren

Ping pong dynamolygte FB babs-o-man
Jeg kan kun bakke op om dette indlæg.
Godt gået af en Biffer :o)

Hygge derovre

babs-o-man