Voldelige racister igen

Voldelige racister igen sebl
http://politiken.dk/indland/article591832.ece

Svin!

Du aner ikke jetpost
hvem der gjorde det, for det gør ikke engang dem der er blevet overfaldet. Det kan være hvem som helst..

SÅDAN!!!! Rockharder
Flot gjort at WP magter og gider at give igen på de mange års terror vælde som venstrefløjen har foranstaltet!!! det er på tide de giver igen, desuden er den overfaldne jo en særdeles kendt voldsmand fra venstrefløjen, som har deltaget i utallige grove overfald på anderledes tænkende, så mon ikke han har haft en deltilgode på "kontoen"

Jeg forstår ikke de bloggere der piver og hyler over dette, hele Danmark ligger under for de venstreorienterede bøller der ved vold og tvang har overfaldet, tvunget og terriseret alle med meninger der afviger deres til at bøje i vinden i årevis, jeg er ikke selv højreorienteet men synes at det er fint de giver igen, vi har jo set utallige tilfælde af "venstre-vold". gade optøjer og ildspåsættelser, så de skal da føle deres egne midler!!!

PÅ TIDE!!!!

Tak til WP[:D][:D][:D][:D][:D]

Hvormange voldsepisoder. Mjølner.
Mon denne Venstreorienterede og hans kumpaner har begået, inden den meningsløse vold ramte ham selv ?.................... nu er tiden jo inde til at han holder fast i det de Røde altid siger når de har begået en voldelig demonstration eller bare en Venstrefascistisk voldshandling......... "det tjener en højere sag, og er nødvendigt" !................... voldelige venstreorienterede svin går der jo 15 af på dusinet !....... var bedre om du tog afstand fra vold i det hele taget, men det forbyder din religion dig jo !.

SÅDAN 2 Rockharder
Mja det er jo oplyst at den overfaldne (denne gang) har deltaget i 6 voldelige demonstrationer, 15 voldepisoder rettet mod "anderledes tænkene" og et antal tilfælde af "kvalificeret vold" som det hedder, ligeså mod personer af en anden politisk opservans end ham selv, jeg ser det som nemesis..og det glæder mig at sådan en person får smagt sin egen medicin.
Til trådstarteren: du er jo helt blæst og fatter ikke hvad der foregår ude i verden, men du kan åbenbart godt synes at andre end dem der deler dine holdninger er nogle forbandede svin, de vidner dine forrige indlæg da om, få et job, tag et bad og ellers hold din kæft[:(]

Ih, hvor lyder I dog hyggelige sebl
og ikke spor voldelige.

Det er da ikke min skyld, at højrehoveder tror vold løser alt her i verden! Det der undrer mig er, at så mange danskere stemmer på DF, som jo er højrehovedernes foretrukne legeplads.

Men jeg er jo helt "blæst" som du så poetisk skriver, så det er nok kun mig der har svært ved at forstå, at så mange mennesker stemmer på et parti der bakker op om jeres holdninger til muslimer. Racismen har et hæsligt fjæs, det har racismen altid haft og det vil racismen altid have. Så enkelt er det - og det vil danskerne også komme til at skamme sig over, når de vågner op ad den kollektive rus landet befinder sig i i disse år.

Fortæl mig så. Mjølner.
Hvem er det der laver voldelige demonstrationer, og voldelige optøjer ...... er det vælgere fra DF eller folk fra den politiske Venstrefløj ?.

Guf for den radigale avis knaldperlen
politikken.

Nu tager venstrebøllerne så offerrollen.
Men ellers plejer de jo heller ikke selv at holde sig af vejen for at overfalde folk de ikke kan lide.

Jeg gider ikke høre på deres hykleri. Politiske hooligans er ikke værd at spilde kræfter på.

Er de ikke lige gode om det sebl
Jeg må sige, at det ikke er noget jeg rigtigt følger med i. Det er mest når aviserne skriver, at højrehovederne og venstrehovederne ryger i totterne på hinanden, at jeg læser noget om det. Så min opfattelse er, at I er lige gode om det.

Men her handlede det jo altså ikke om en demonstration, men om en række højrehoveder der overfaldt en anti-racist (formand for en eller anden anti-racistisk forening). Så der er ikke meget tvivl om, hvem synderne var i denne sag.

Så er der de gentagne sammenstød mellem højreorienterede rockere og muslimske kriminelle. Det er da en skændsel for samfundet.

Så læser vi jo også om højrehovedernes gentagne kampe ved sportsarrangementer, så almindelige mennesker ikke tør tage deres børn med til en fodboldkamp længere. Det er bare så røv-irriterende, at I kun trives med vold i gaden.

Endnu en "det kan du selv være" sebl
Det var dog utroligt, så glade I er for den sang (det er de andre der begynder, er meget værre, eller hvad melodien nu går på). Stop dog med den voldelige tankegang - nu!

Vi er nogle der bare synes vold er noget lort - uanset, hvem der bedriver det. Og han tog altså ikke nogen offerrolle - han blev tvunget i den, ved at gå intetanende ind i et bagholdsangreb.

Guderne skal vide, at jeg heller ikke sympatiserer med den voldelige del af venstrefløjen. Men højrefløjen er der bare hver gang der er ballade, om det så er i en eller anden rockerkrig, kampen mod muslimske kriminelle om kontrollen med det kriminelle marked, fodboldvold eller politisk vold. Jeg er bare så træt af utilpassede uge, der kun forstår voldens sprog.

"Privat foto" !! Ægte dansk
Mon ikke den har fået lidt farvelade det foto af den yderligtgående kommunist?
Det er jo ikke nyt at de to røde fraktioner i Århus bekæmper hinanden, men hvorfor skal denne her idiot have sympati ?

Er de ikke lige gode om det ?????????????????? Rockharder
er du helt ude og skide på stoffer, har du ikke læst en avis, eller set tv de sidste 15 år, venstrefløjen står for 99.99% af alt gadevold, optøjer og deslige fordi det er den måde de ALRTID har prøvet at tvinge andre til at gå deres ækle veje

VÅGN DOG OP DIN KLOVN

Jeg er overbevist sebl
Jeg havde slet ikke overvejet dine fremragende argumenter. Naturligvis er det da venstrefløjen der står bag rockerkrigen, bandekrigen, fodboldvolden og hvad vi ellers oplever af ting højrefløjen traditionelt (men helt uretfærdigt) beskyldes for.....

Forbandet vrøvl. Mjølner.
Forsøg da at få hjernen i gang, og åbn dine øjne og ører og opdag hvem der laver voldelige aktioner hele tiden !................ det er sgu da de Røde vaccumhjerner der mener sig ophøjet til at herske over liv og død !.......... og de kan sgu ikke engang forsørge sig selv uden bistandshjælp.......... og hvem tror du lige betaler det ?[:(]

Nååååååå ja !. Mjølner.
Dit lille uskyldige pus...................... beskylder den slemme mand dig for at forherlige Venstrefløjsfascismen ?............... og den umotiverede Venstrefløjsvold ?...... hvor er han slem !....... men tør du bare krokodilletårene bort, for han har ret !.

Vist ikke dig sebl
Nej, det er vist ikke dig der betaler til folk på bistandshjælp......

Vist (heller) ikke dig !!!!!!! Rockharder
Bare fordi din interlektuelle kapacitet ikke formår at indse de basale ting i dagens Danmark, så skal du vist ikke se bort fra at Mjølner og jeg selv, har betalt din bistandshjælp alle de år du boede i kollektiv for at finde dig selv, og lære gå gennem livet med ræverøde skyklapper på, at du aldrig fik taget en uddannelse, fik et job eller prøvet der der sex alle taler om, skal vist ikke lægges os til last, bare fordi vi har en interlekt over udendørs temperaturen...vel fjols?!

Ja, det er flot sebl
Jeres argumentationsstil viser sig såmænd også på bundlinjen i jeres selvangivelse. Og jo, jeg er en af dem der betaler rigtigt meget til jeres bistandshjælp.