Vrangbillede af velfærden...

Vrangbillede af velfærden... anders_engberg
Fagforbund og interesseorganisationer har held med at fremmane et falsk bil­lede af den offentlige sektor som håb­løst bagud og skåret ned til det yder­ste og som ude af stand til at servi­cere sine borgere ordentligt. Det men­er kommuneeksperterne Poul-Erik Mourit­zen og Jens Blom-Han­sen, ifølge Jyllands-Posten.

"Vi har en af verdens mest udbyggede offentlige sektorer, der også i de sen­ere år har fået flere penge. Alligevel bliver det fremstillet, som om velfærd­en er på vej tilbage til stenaldernive­au," siger Poul-Erik Mouritzen.

De to professorer kritiserer medierne for at sluge mangelfulde undersøgelser råt.

"Særinteresser, ligeyldigt om det nu er Danmarks Lærerforening, Ældre Sagen eller BUPL, arbejder hårdt på, at der bliver fremstillet et negativt billede af deres medlemmers vilkår. Det sker ud fra devisen om at få så stor en del af samfundskagen som muligt," siger Mouritzen.

Jens Blom-Hansen er enig:

"Vi hører kun om det negative, og der er habilitetsproblemer med mange undersøgelser. Det grundlæggende problem er, at de organisationer, der har en interesse i det, slipper af sted med at aflevere dette billede til medierne."

Poul-Erik Mouritzen peger på, at de nuværende strejker og sparerunder er et godt eksempel på dette, og at oppositionen med socialdemokratene i spidsen udnytter situationen til det yderste.

Pædagogernes formand, Henning Pedersen, afviser kritikken:

Vrangbillede af velfærden
"Vi har ingen interesse i at fremstille den offentlige sektor negativt, men vi har en interesse i at påpege forringelser, og det er, hvad der sker på vores område lige nu. Derfor råber vi vagt i gevær," siger han.

Kilde : TV2

;o)
A

Enig. Hausser
Ku ikke være mere enig, Bupl prøver blot at fremme deres politiske agenda og de minder jo efterhånden mere om en græsrodsbevægelse end en fagbevægelse..

Nynazistisk eller kommunistisk rodvad
syn på fagbevægelsen. Så langt ude er en gang ikke de konservative.
I kommunister eller nazister må aldrig få held til at styre fagbevægelsen efter jeres hoved.

Tænk No name
at forældre i dagens Danmark er nødt til at overlade deres børn til pædagoger, der ved enhver given lejlighed bruger børnene som gidsler i en konflikt om penge.

ligegyldig snak ølflaske i nakken
bundby tabte mod f(u)ck alt andet er ligegyldig bøssesnak!
Så hold dog kæft i latterlige homonørder og få jer dog et liv!

?????? Anonym
Hvad er det I vil I pæd.I skubber altid børnene foran jer er det ikke lidt kujonagtigt

Prøv at læse indlægget igen... anders_engberg
Det handler om hvilket budskab de udsender - og hvad der er fakta.

Og så handler det om medierne - der er ikke nogen der mener der skal gøres noget mod fagbevægelserne - det er vel ikke nazistisk at stille spørgsmålstegn til deres budskaber? Det er vel ganske almindelig "politik"...

Rodvad - engang havde jeg respekt for dig som debatør - men at du nu kalder "os nazister" - skam dig og tænk dig om...

A

Nazi-sympatisør-associationen! No name
Selvom du ikke er enig med alle debattører, er det vel stadig legalt, at have en divergerende mening og være kritisk overfor fagbevægelsens motiver i den i gangværende konflikt?

Enig eller uenig - nazist vil jeg meget nødig kaldes......tak.

skubbe børn foran sig man undres
Ja vi kender jo alle til de fanatiske muslimer som bruger kvinder og børn som skjold.
Det er fejt men helt i koranens ånd da målet helliger midlet. Dette sagde terror-profeten og pædofilen muhamed som er forbillede for mange millioner af numsensiffende muslimer verden over.
Dette undrer mange normale mennesker.
Hvad der kan undre er at de radigale og venstrefløjen har lukket dem ind i landet så skatteplagede danskere skal betale endnu mere i skat.
Det undrer også at de ikke er blevet sendt tilbage til dromedar land endnu.

Har jeg kaldt dig nazist? rodvad
Jeg har sagt at der var nazisterne og kommunisterne der ville styre fagbevægelsen.
I disse dage bliver fagbevægelsen skudt mange fordomme i skoene. At de forstår reaktionerne på alle spareobjekter i kommunerne, er ikke det samme som at det er dem der står bag.
Jeg har også set at han der smed maling i hovedet på statsministeren, styrer hele fagforeningen for offentlig ansatte?

Selvfølgelig rodvad
Men der bliver stillet krav om at man vil styre fagbevægelsen, og når det er politikere der gør det, er det et krav om at de vil styre den, og det er en styrefor vi ikke kender i dag.
Hvorfor i det hele taget blande fagbevægelsen ind i debatten? De jeg har hørt, har sagt at de forstår protesterne, det er ikke det samme som at det er dem der styrer dem.

nå du er balademageren bare mig.
så svar dog menneske

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=70&posting=788348

Tolker det sådan... anders_engberg
Jeg er hovedindlæggets forfatter og du skriver:

I kommunister eller nazister må aldrig få held til at styre fagbevægelsen efter jeres hoved.

Så må jeg da gå ud fra at du mener mig?!? - da det er mit indlæg du svarer på...

A

Fortolkningen består rodvad
i om du mener at du (eller regeringen) skal styre fagbevægelsen, og det leder mine tanker hen til nazi- eller kommunist styre, jeg kan også tilføje at militærdiktaturene vil dirigere fagbevægelsen.
Jeg vil også gentage, ingen organisationer, men medlemmer af fagbevægelsen deltager. Fagbevægelsens top forstår frustrationerne, men det er en anden sag, de møder medlemmer hele året, der kommer og fortæller hvordan de har det på arbejdspladsen.
På pariret er der måske flere penge til de serviceopgaver, men i virkeligheden er de gået til kontrol og beregning af hvad det forskellige koster, for at private kan komme til at byde.
Når pædagoger, lærere og hjemmehjælpere må løbe stærkere, får tungere opgaver, er det ikke noget regeringen kan gemme bag nogle flotte tal.
Jeg har også andre bekymringer, alle offentlige bygninger forfalder, alle veje forfalder, men det farligste er alt der ligger under jorden, alle kloakrør er ved at brase sammen, bliver fyldt med rotter, tænk hvad det vil koste senere.