Weekend-menu

Weekend-menu amarti
Hej venner!

Gammel Estrup Gryde:



4 personer



2 stk. mørbrad

500 g champignon

Mørbrad skæres i tern, og svitses ligesom champignon. Tages op og stilles til side på en tallerken.



100 g smør

3-4 fed hvidløg

2 spsk. Karry

2 spsk. Paprika

Mel

1 l. væde (mælk og fløde)

1 spsk. Sukker

1 spsk. HP sovs

3 spsk. ketchup

Salt + peber

Lav sovsen og kom kød og champignons tilbage i gryden. Lad det snurre ca. 20 min. Ca. 250 g. cocktailpølser kommes i, snurrer ca. 10 min.


Pyntes med bacon


Serveres med ris og/eller pommes frites

GOD WEEKEND [:)]

Hmmm. - kender den godt, som "smedegryde" Sober
Jeg plejer at lægge et par skiver bacon ved når kød og svampe brunes.

Mums elsker-god-mad
Jeg har aldrig prøvet selv, at lave retten, men har fået den på en kro i nærheden af Gammel Estrup. Mums. Men nu hvor du har givet opskriften, skal jeg afgjort prøve at lave den selv.