WHAT? There's something ROTTEN in the state of Denmark

WHAT? There's something ROTTEN in the state of Denmark Anonym
Jeg er så rasende lige nu, at jeg ryster! Jeg har lige læst på nyhederne.tv2.dk, at en 19-årig mand er blevet idømt 6 års fængsel for røverier mod Fakta-butikker - fair nok, min mor har selv været udsat for væbnet bankrøveri, og det er ikke nogen bagatel. MEN - en pædofil, der har udbredt 50.000 billeder og film med små børn, der bliver voldtaget, har fået 1½ år og har anket dommen med anmodning om frifindelse. 1½ ÅR! WHAT? WHAT? 1½ år!?? Tar de pis på os? Jeg har en datter på 1½ år, og jeg mener, hvis der skete hende noget, kan jeg godt forestille mig, hvad jeg ville have lyst til at gøre ved gerningsmanden. Hvad hjælper alverdens underskrift-indsamlinger efter Tønder sagen o.lign. hvis den slags forbrydelser stadig straffes med - undskyld - et rap over fingrene?? Er det fordi der ikke kan sættes et beløb på børns sikkerhed? Jeg fatter ikke, hvad der foregår! Det er da i den grad et signal til de misbrugte børn om at deres liv ikke er af værdi, når forbrydelser, der angår penge straffes 4 gange så hårdt. Skal der lig på bordet, hvad venter politikere, dommere, domsmænd - hvad venter VI på?

ja det er dybt forkasteligt, men nota bene
gerningen er dybt, dybt forkasteligt og får også mine indre indvolde til at vende vrangen udad. Men trodsalt har manden ikke selv gjort overlast på børn...hvis det var tilfældet, så gik jeg ind for lang og smertefuld dødsstraf - ikke sådan noget med et skud for panden, gas eller indsprøjtning- nej lad en, der begår overgreb mod børn blive gravet halvt ned i et hul i ørkenen, indstøbt i cement - giv ham vand hver 3. dag og overhæld ham med sirup så tilfældige slanger og skorpioner kan komme og pisse terroritoriet at overfor den komme og så lad ham hænge til tørre og i gabestok på torvet hvor folk får lov til at spøtte på ham..i 2mdr, han skal så leve af det spyt..derefter skal han 150år i russisk fængsel, hvor han bliver røvpulet hver dag og kun de stærkeste får mad hver dag.

Men ok, 1½ år er måske for lidt tid...men udover at spærre manden inde, så ville jeg mene at man skulle tvinge ham til en lang psykologisk behandling...for egne penge!

han begik overgreb mod to små piger... Anonym
... og jeg kunne ikke lade være med at grine lidt af dit straf-forslag :-) Meget alternativt - men seriøst, det sender da også et signal til andre pædofile om, at det basalt set er okay, det de beskæftiger sig med... "nå, men jeg røver i det mindste ikke banker eller butikker - de fyre er værre end mig"...

Whats new in DK Tur/retur
Stinks, all of it.
Smagsdommer, klassejustits. de hele;(
Juve.