Why do love have to be so painful?

Why do love have to be so painful? Jan
Standing alone and deserted in no-man's land.
Abandoned like a sinking ship, no one wants to stay.
Tears trickles slowly in despair, what did I do wrong?
My heart is bleeding, only you can stop it, I begging you.
My world is collapsing piece by piece, I want to stop it, but I’ cant.
My heart was full of love and joy, but now there is only emptiness
Your sweet smile is gone; all hope disappeared with your smile.
Nobody is missing me


hmmm SomeOne
WELCOME TO THE REAL WORLD BODY!

thats exactly the real world!!! krebsen
Hello Jan!
to continue in english....How can it be expressed more clearly than in your poem. To be abandoned , lose your boy/girlfriends love is the most terible thing in the world!!Noone except the lover can ease your pain, it is too painful to be left alone and to be so much in love ,and he/she CANNOT help you. Believe me, I feel for you, because I am there myself, experiencing it right now.Congratulations with the good poem!!Stay cool.

.... Jan
Alt ting er uoverskueligt lige nu, hvor er jeg på vej hen? Hvor er mit liv på vej hen?

Jeg prøver at finde en mening med livet, lige nu der ser alt ting sort ud, og den letteste udvej ville være at sige farvel til den her verden. Men det kan jeg ikke få mig selv til.

Sidder og kigger ud i natten, tænker på hvor meget jeg savner hende, og alle de dejlige stunder vi havde sammen. En tåre triller ned af min kind.

Folk siger at jeg nok skal finde en anden sød pige. Men sådan som jeg har det nu, så går der lang tid før jeg tør åbner mig for en pige, at turde at være sårbar igen.

Hvad har jeg gjort verden siden at jeg skal have det så skidt?


det samme her krebsen
Hej Jan!
Har de samme tanker som dig. Har også lyst til at forlade denne verden, men holder alligevel ved livet, da jeg har en søn. Mit hjerte er knust og jeg er bare så ked af det hele tiden. Mine tanker kredser kun om ham, selvom det er slut. Jeg prøver og prøver kan ikke komme ud af tankerne. Jeg tænker "hvordan får jeg hans kærlighed igen??" og udtænker alle mulige planer for at nå ham igen dvs. jeg er ikke klar til at tænke bort fra HAM. Men et lille lys i mørket for os er tiden, den vil vise os lidt barmhjertighed tror jeg. Vi skal komme over DEM!!!

cool jonas
cool, but it is does, not do, cool

??? Jan
Jeg er total lost????

rolig nu mr. x
livet er ikke værd at afslutte for en man har tabt!!!.
det gælder om at komme videre og tro mig, én dag bliver du forelsket igen og vil se solen skine igen og der vil du tænke "hold k..t hvor er jeg glad for at jeg ikke gjorde det"


Re: rolig nu Jan
Jeg var bare lidt lost over jonas lidt underlige indlæg *G*