World Trade Center

World Trade Center troldmand46
Jeg var inde og se filmen World Trade Center. Og jeg må sige, det er ikke det helt store. Den er meget amerikansk. Jeg synes, der bliver brugt for meget tid på lidelserne. Det var da forfærdeligt, men jeg har ikke brug for at få det lige op i synet. Hvis jeg ikke var med i Filmklub Danmark, hvad jeg nok ikke set filmen. Nu glæder jeg mig til Prag.

Jeg var mere heldig Gert Ouron
Jeg skulle også have været inde at se den, men jeg så lige en trailer for den inde på http://hotstart.dk/filmtrailer/ og så hvad der ellers gik, og så var valget klart den gad jeg ikke at se.

Du bryder dig måske. MJølner.
Ikke om at blive mindet om hvad det er Islamismen står for ?.

Bush er OND.. Osamma er GOD iboo
WTC = World Trade Center.

Det var Bushs skyld at WTC blev ødelagt!!!
Og det er da HELT klart!
Bush kunne jo lade være med at true de muslimske lande. og det gør han stadig væk, bliver han ved vil USA sikkert blive ramt igen! Bush er den der skaber mest krige i verden og er en STOR trussel mod verdensfreden.

Tror i virkelig at "Osamma Bin Larden" vil ødelægge WTC uden grund? Næ der var en stor grund til det. Bush der hele tiden skal være dum over for araberne og kalder dem for nogle svage mennesker som ikke kan en skid. Osamma Bin Larden sprang ikke bygningerne i luften for at være ond, det var for at forsvare ham selv og araberne. ved at springe WTC mister USA mange mange penge, så for Bush mange problemer, så han ikke forsætte sine krige.

Det var jo ondt af Osamma at dræbe ca. 3000 uskyldige mennesker, men det kan man GODT TAKKE BUSH FOR. HAN ER JO SELV UDE OM DET!!! Hvordan kan det være at dem der styrede flyet mod WTC ikke var bange for at dø? for de ved at det vil hjælpe hele verden mod VERDENSFREDEN!!! Det er ikke fordi at de er nogle kannibaler, ik!


Bush ødelagde WTC,
Bush var skyld i ofrene blev dræbt,
Bush er en trussel mod verdensfreden,
Bush elsker at såre muslimerne,

Osamma forsvarede sit land og muslimerne,
Osamma søger frihed over hele verden,
Osamma var klog!,
Osamma vil vise at araberne ikke er nogle svage mennesker, for vis de var det, kunne de ikke springe WTC i luften.

Skrevet af: Iboo fra Vejle.. 14år.
E-mail iboo_93@hotmail.com

P.S: Jeg ser bare på jer som om i bare tror at Osamma bare gjorde det bare for sin vilje. jeg syndes at Osamma er mere fredelig end Bush.