Wow. I'm in love

Wow. I'm in love q28
Ja, forelsket er jeg altså :o) - og følelsen er er jo dejlig.
Men hold da op jeg er bange for det.... det skræmmer mig. Jeg prøver at fortælle mig selv at jeg bare skal tage det roligt og stikke en finger i jorden.
Men mange spørgsmål popper hele tiden op i mit hoved....
Men den der intet vover, intet vinder?

tillykke peacejuel
tillykke med din forelskelse. ja det er jo en dejlig følelse, men tror nok at det er meget klog og holde bare et enkelt ben på jorden og bevarer overblikket..

Lad være med det T. Rex
Risikoen er alt for stor.

Gevinstmuligheder: Lykke

Tabsmuligheder: Dyb sort, penge, frihed

Sort = sorg T. Rex
Sorry

Kærlighed er dejligt-nødvendigt hver dag-kan ikk ses men føles indeni... ricky
UHA DER..

Hvem er dog den udvalgte ??

Ved vedkommende det?
IKK?

Så SURPRISE vedkommende på en rar måde..

WE ALL NEED LOVE
YOU 2

Nyd dog livet! m34 Vovede intet
"Hvad man ikke dør, bliver man stærkere af", påstod filosoffen Friederich Nietzche. Selvom jeg finder meget af Nietches læsning stort set ulæselig (ihverfald originalskrifterne) og generelt ikke deler synspunkt med den del af hans skrifter, der er fortolket, så vil jeg sige, der er megen sandhed forbundet hermed.

Må jeg lige spørge: Hvorfor tøver du? er du blevet "brændt" mange gange? "brændt barn skyr ilden", var der en anden der sagde.

Selv ville jeg med glæde kaste mig hovedkuls ud i en forelskelse og smide alle mine bundgarnspæle, ankre og andre fortøjninger/hæmninger jeg hellers skulle have langt, langt væk. Og jeg ville nyde hvert et sekund af den lykkelige tid jeg har fået i gave, dumpende ned fra Himlen.

Min pointe: vi har kun dette liv at udrette store ting i og høste frugten af dem. Og nyde de gaver der bliver os tildelt.

Mellem linierne: desværre er der så mange, der har lagt så store bånd på sig selv, at de ikke kan nyde livet.


"Uret tikker, hjertet banker, løb for livet, gør dog noget!", synger Steffen Brandt. Og hvor er det bare rigtigt...

kender det! kvinde33
Hej jeg er også nyforelsket... eller ved at blive det. Dejligt og skræmmende. Går rundt med et fjoget smil når jeg tænker på ham - og jeg tænker på ham det meste af tiden - og plages af afgrundsdyb bekymring hvis jeg ikke hører fra ham en dags tid eller to (det er sket en enkelt gang - hans telefon var løbet tør for batteri på en kanotur i sverige, så han var lovligt undskyldt.) Er blevet såret gevaldigt for nogle år siden, har selv såret nogen stykker i årenes løb, og har desuden været ude for et par fyre som holdt mig for nar.
Ham jeg lige har mødt virker som om han er helt ærlig og hæderlig. Og hver gang han smiler til mig føler jeg mig idiotisk lykkelig, hver gang jeg ser ham bliver jeg lidt mere vild med ham. Jeg ved ikke om jeg har mest lyst til at tale med ham eller springe på ham, for han er både så lækker og så interessant.
Han er en jeg kunne komme til at elske, en jeg en dag kunne have et liv og en familie sammen med - det gør det endnu mere skræmmende. Jeg prøver at tage en dag ad gangen og ikke dagdrømme om hvordan jeg håber vi har det om et halvt eller et helt år, men det er svært ikke at blive grebet af håb og ønske at det skal være ham og mig altid. På den anden side prøver jeg også at lade være med at være for bange til at nyde det mirakel det er at der findes en mand derude der får mit hjerte til at slå hurtigere bare ved at smile til mig!
Så mit råd er: nyd det! Ingen kan love noget om hvad der sker imorgen eller næste uge, du kan risikere at blive såret, men du kan også risikere at blive utroligt lykkelig. Og hvis du ikke tager chancen kan du risikere at komme til at kede dig ganske forfærdeligt - nok den mest skræmmende mulighed. Held og lykke!

Vigtigst af alt m34 Vovede intet
Stort tillykke dig også, fordi forelskelsen har tilsmilet dig også.

Det er meget rigtigt det sidste du skriver, men du glemte det væsentligste: Bekymr dig ikke om fremtiden, lev i nuet og NYD nuet :-) Hvis man går og tænker alt for megeti fremtiden, når du slet ikke at opleve nutiden. Og så bliver det som John Lennon sagde: "Life is what happens, while you make other plans"..sådan behøver det ikke være :-)

PS: dine vending "idiotisk lykkelig" kan jeg ikke lide. Jeg vil vende den til "dejligt lykkelig"...og så nævner du ordet "skræmmende" mange gange ifb. med din forelskelse - lad dig ikke skræmme - læn dig blot tilbage...og nyd det mens det er. For når det er ovre, vil du måske have fortrudt ikke at have levet i nuet.

Endnu engang tillykke... :-)

dejligt, fjollet, idiotisk lykkelig mancph
Jamen hvorfor dog kritisere den herlige vending "idiotisk lykkelig" ... Jeg synes simpelthen det er ord som taler for sig selv, for sådan føler man sig... Det grænser til sindssyge er der engang en klog mand som har sagt om forelskelse... Tillykke fra mig... helt uden bedrevidene bemærkninger og råd, som du ikke (skal) følge(r) alligevel kære.... KH mancph
P.S. Dette gælder forresten begge de forelskede q'er...

Det er ikke idiotisk m34 Vovede intet
Det er slet ikke idiotisk at føle sig fjollet :-)