WWJD?

WWJD? Paulus
Ja, hvad mon Jesus ville have gjort? Mon han havde skreget sig hæs i begreber som "ejendomsret" - eller ville han måske i tolerancens og næstekærlighedens navn i stedet købe sig et hus, hvor han ikke med sataniske midler (vold) og overdreven arrogance måtte tvinge de nuværende beboere ud?
Ruth Evensen, såkaldt præst, burde som troende kristen forsøge at leve op til Kristus' eksempel, for det er det, der er indbegrebet af at være kristen. Desuden skal hun selv vise gode eksempler for hendes menighed at følge, det ligger i præsterollen.

Jeg ønsker ikke at diskutere, hvem der har ret til hvad og hvorfor, for det gøres så mange andre steder. Men jeg vil gerne spørge jer, om I mener, Ruth Evensen er værdig til at kalde sig præst? Og om hun på nogen mulig måde kan betragte sig selv som en god kristen? Mit eget svar er tydeligvis et højt og rungende nej.

Ja.. deseje
Kan ikke se hvorfor en kirke ikke må stå fast på sin ret, det med at vende den anden kind til handler jo om ikke at udøve hævn, men det er da ikke lig med at man direkte skal opfordre fol til at træde på en.

Mon Jesus havde barrikaderet en andens hus og truet med at kaste sten mod ordensmagten, eller havde han stille og fredeligt forladt huset når han vidste der kun var de to muligheder? Det er ikke til at vide...

Vi har altså en ejendomsret her i landet, og Faderhuset har købt huset helt reelt. Problemet i denne sag er hvor vidt kommunen overhovedet burde have solgt det (eftersom de havde lovet de unge det).
Det burde de nok ikke, men sket er sket, og hvis der skal ske noget i denne sag bør kommunen give de unge et nyt hus. Men nåhh, nej, de unge vil jo kun have HUSET, fordi det er det eneste sted de mener de kan være. Tilsyneladende fordi der er så mange minder fra stedet, og så mange traditioner fra tidligere generationer (Det er de mest konservative socialister jeg har hørt om).

Men det kan da umuligt være faderhusets skyld at kommunen sælger et hus, som senere bliver solgt videre til dem, de skal da ikke tage hensyn til hvem der bruger det når de køber det.
Hvad hvis det var LIDL der havde købt huset? Skulle de så også opgive planerne om et supermarked pga. de unge?