XDF'er taget med salg af smuglervarer

XDF'er taget med salg af smuglervarer aegtedansk
Den tidligere næstformand for DF på Langeland, Steen Hougaard Frederiksen, eller bare kaldet Steen Tobak i miljøet, er taget på fersk gerning da han ville sælge tysk dåseøl fra hans bil.

http://www.fyens.dk/article/1088822:Svendborg--Eks-politiker-i-ny-smuglersag

DF' retspolitiske ordfører Peter Skaarup har mig bekendt endnu ikke været ude om forslag om strengere straffe til smuglere og andre kriminelle danskere i det politiske segment partiet åbenbart henter en del af sine vælgere og medlemmer fra, men måske er det blot stilhed før stormen inden partiet kræver genopdragelse af de kriminelle danske suttere med billige tyske dåseøl og smuglersmøger i kæften. Partiet kan jo ikke på den ene side se med det blinde øje på smuglere der unddrager afgifter og skatter og på den anden side kræve ældrechecks og efterløn.

det er da ikke manden1
Så slemt, som da vores nuværende overborgmester, snød staten, med dyre hotelregninger og tiderliger overborgmester, stjal 10.000 kr fra hjemløse og holdt ferie for dem, disse 2 er så vidt vides scocialdemokrater og for ikke at nævne nogle navne af hensyn til pårørende, hvilken sciocialdemokrat tog sit eget liv, da svindel blev opdaget, kan du ikke gætte det, så vender jeg tilbage med navnet.

Nææ er man tilhænger af svindel og humbuk så stem på liste A næste gang.

Det må være fra ruderskonges tid aegtedansk
Vi skriver år 2008 så drop de der gamle historier, men df'erne har det med at leve i fortiden.

læg mærke til x'et Spamtroldens plage
manden er ikke DF'er.

Derfor vil kun lettere retarderede mennesker som Spamtrold AKA millionalias bruge ham i stupid, hadsk og ej-stueren anti-DF propaganda.

Skam dig Spammy!

Han var storsmugler mens han var næstformand i DF aegtedansk
Da fik han allerede navnet Steen Tobak.

dokumenter det Radigalskab
tak.

DF lever i fortiden radislame venstre
siger du.

Kun de radikale og konservativ ungdom er værre. De lever stadig i et småborgerligt viktoriansk klunkestilshjem med klaver.

Du kan bare læse her aegtedansk
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=206&posting=1489587

Advarsel!! Hæv topskatten
der er virus i linket!!!!

Har Steen Tobak en virus ? aegtedansk
Det nmå være dfvirussen.

Kun en virus er værre Lad topskatten være
og det er café latte virusen som forårsager svær evnesvaghed. Den får middelmådige mennesker til at tro at de er meget kloge bare fordi de påtager sig de "kloges" holdninger.
Men de er i virkeligheden dumme fordi de "kloges" holdninger nok kloge for eliten, men for den middelmådige dansker er de kloges holdninger ikke de mest opportune.
Den middelmådige dansker vil få højere leveomkostninger for at eliten skal betale mindre tilbage af den fløde som den har skummet samfundet for ikraft af sin magtposition. Samtidig med fyldes den middelmådige danskers nabolag med bøller og banditter for at eliten kan presse lønnen nedad så den kan få sine undersåtter til at arbejde billigere for sig.

Ultraliberalisme er ideelt for de rige og de få heldige, men noget lort for langt de fleste andre!

Hvem er egentlig dum når det kommer til stykket[;)]

Kan I kun leve på bekostning af os andre? aegtedansk
I sparker ned på muslimerne og kræver omvendt at folk skal betale topskat så I kan få overførselsindkomster. I er luret af.

Ruder konges tid manden1
Ja hvis du stadig er et barn, på 10 år så ja, men så er det også sengetid, dette er sket indenfor de sidste 20 år og sidste var da ritt overtog posten, den forhenværende overborgmester påstod at tyveriet af de hjemløses penge ikke var grunden til at han trak sig, men ham om det og der er mange flere lig i lasten fra venstrefløjen.[:D]

Politikere ULI
Jeg tror, at de fleste politikere - fra højre til venstre - har et eller flere lig i lasten. Det er jo bare mennesker. Selv om halvdelen af Danmarks befolkning benytter sig af sort arbejde, tilbyder sort arbejde, smugler fra udlandet og så videre, er vi åbenbart de første til at dømme de politikere, der gør det. Smukt!

Der er sikkert rigtig mange lig hos venstrefløjen. Jeg kan da nævne, at det ikke var særlig smart af en vis hr. Kofod, der dummede sig gevaldigt ved at have sex med en pige, der var en del yngre end ham selv. Men når vi nu taler om politikerskandaler, kan jeg ikke lade være med at tænke på, at den mand, som taler for økonomisk ansvarlighed, og som har været medvirkende til, at Danmark er blevet kastet ud i en økonomisk krise, rent faktisk blev fyret som skatte- og økonomiminister i sin tid på grund af kreativ bogføring.

Kreative metoder bliver i øvrigt ofte taget i brug af højrefløjen. Lars Lykke har en ting med hukommelsen, når det gælder bilag. Bendt Bendtsen kan ikke engang forklare sin stupiditet med en dårlig hukommelse, da han gennem en længere årrække overtrådte reglerne om brugen af sin ministerbil.

Så er der Peter Brixtofte. Her behøves ingen yderligere forklaring.

Både Per Stig Møller og Hans Engel er blevet taget for spirituskørsel. Fantastisk. Den ene mand sidder så og styrer dansk udenrigspolitik. Så kan jeg bedre forstå, hvorfor det står så ringe til på den front.

Det er skam ikke kun højrefløjen, der kan præstere fantastiske politiske skandaler. Nu fik jeg bare lyst til at nævne et par stykker for at udligne balancen, nu hvor en debattør nævnte, at venstrefløjen måtte have flere lig i lasten. Det ved jeg ikke, om de har, men det er sikker tilfældet. Måske er der flere, men er de mon ligeså graverende som det, højrefløjen kan præstere?

En tilføjelse ULI
"Men når vi nu taler om politikerskandaler, kan jeg ikke lade være med at tænke på, at den mand, som taler for økonomisk ansvarlighed, og som har været medvirkende til, at Danmark er blevet kastet ud i en økonomisk krise, rent faktisk blev fyret som skatte- og økonomiminister i sin tid på grund af kreativ bogføring".

Til de af jer, der ikke ved det, hedder denne mand Anders Fogh Rasmussen. Det glemte jeg at nævne. Sorry!