X'en

X'en Anni:-)
Hej alle sammen jeg har brug for og tale med nogle der ikke kender nogle af os...

her i går fortalte jeg ham hvad jeg mente om ham i vores forhold og for første gang i over et år blev han ked og sagde undskyld på den "rigtige" måde hvis i forstår, jeg troede på han mente det. Jeg fortalte at jeg aldrig havde tilgivet ham noget i vores forhold fordi han altid trak undskyldningen og de ting han sagde tilbage, hvordan skal man så kunne stole på om han mener det eller bare siger det for og "slippe"

Mig og min fyr gik fra hinanden for en månede siden, fordi han havde gjort nogle ting som ikke var fair efter min mening, vi kom sammen i to år og vi ses jo så stadig.

Men her i eftermiddags da han køret, føltes det mærkelig, han sagde han ville ringe sener og at han elskede mig, han var meget bestemt på gå skulle gå pricis kl 12, og han prøvede og gå 10 min før men fik ham nu til og blive til præcis, det jeg så syndes er mærkeligt er at da klokken slog præsis 12 fik han en besked og her til aften skev han så at han ikke ville ringe fordi han havde meget og tænke over, og tak for en dejlig weekend, skrev det var oki men hvorfor han lyd så ked.
Til det skrev han fordi mit liv ikke er så perfekt som du tror, vi snakkes, nat nat.

Sendte en besked tilbage hvor jeg skrev at lige meget hvad det var skulle han nok klare det for det plejer han, han er nærmest forgyldt:-) hvad det angår, skrev drøm sødt og elsker dig.

Men han svarede ikke jeg ved ikke hvordan vi skal finde ud af det med mig og ham, ved ikke hvad han tænker ved i:-) men ved dog at jeg ikke stoler 100 procent på ham og at jeg syndes det her virker mærkeligt, men jeg er nu også meget jaloux men hva mener i?

Vil ikke høre jeg skal droppe ham eller glemme ham for det kan jeg godt selv beslutte og finde ud af jeg er bare ude på andres mening om det her:-)

Håber i kan hjælpe jeg er fortabt i en fyr jeg "hader"

Det skal du ikke tænke på Anonym
Han dropper dig.

Drop ham !! Anonym
Undskyld jeg skriver det, men du virker utrolig naiv. Drop ham dog - han har da en anden. Sådan en idiot er ikke værd at samle på. Find dig selv og find en fyr der elsker dig for det du er. Det er du vel værd ??

.... Anonym
Jeg er ked af det på dine vegne, men det lyder som om han har en anden.