XP nedtoner opdateringer >>>

XP nedtoner opdateringer >>> Anonym
Har en super god XP, men hvad fremover? Læst på Com on, at xp skal udgå!!![:O]
Skal jeg få en Vistas, hørt både godt og skidt om den. en ven siger, det ny system er super.[;)]

Vista IT-nørden
ja få du dig en Vista så kan det nemlig ie blive ringere. Ville så selv hellere have windows 98 om det var alternativet. Men med tiden kan det da være at Vista bliver ok, men for tiden findes der ikke noget ringere end netop Vista. Mange programmer kan den kun køre med store vanskeligheder andre programmer slet ikke, men forhåbentlig når Microsoft på et tidspunkt frem til at lave en Vista version der er anvendelig til noget fornuftigt. Ellers er der jo også alternativet LINUX som også er ganske væsentligt bedre end Vista er pt.

ja det køre ikke som det skal ...
Jeg har et video-redigeringsprogram, som var for stort til min gamle computer.

Så købte jeg en ny med masser af plasds og kræfter... og VISTA.

Den kan godt køre programmet, og jeg kan hænte video ind fra kameraet, og lægge musik og tekster på og det hele...

Der er bare det ved det... at når jeg trykker på "LAV DVD" eller fil eller køre det ud på bånd igen... lukker programmet bare ned med det samme.

Og jeg har prøvet at søge efter opgraderinger og opdateringer til VISTA... men det lukker ned når det skal bruges.

Vista er supergod!! tolstoj
Kære Anonym [:)],

For lidt over en måned siden købte jeg en ny bærbar pc med styresystemet Vista Home Premium (64 bit) og det har været "smooth sailing" lige siden. Styresystemet afvikler mine programmer meget stabilt; jeg har ikke én eneste gang oplevet et program gå ned eller ophøre med at svare. Desuden har Vista en høj grad af sikkerhed; det bygger på Windows server 2003-teknologi.

Jeg kan ikke forstå, at så mange brokker sig over Windows Vista. Har man styresystemet og skal købe programmer, skal man selvfølgelig se sig for og passe på, at dét man køber er Vista-kompatibelt. (Det gælder om at læse dét med småt på æskerne). Har man desuden gjort sig den ulejlighed at downloade Service Pack 1 til Vista, har man en god database fuld af drivere til ældre programmer.

Ud over dette indeholder Windows Vista komponenten: Programkompatibilitet, som ofte med succés optimerer ældre programmer til at kunne afvikles under styresystemet.

Med Vista skal man passe på ikke at installere usignerede programmer eller drivere. På grund af den indbyggede sikkerhed har Vista det med at smide driverne af, så programmerne pludselig ikke kører. Har man derudover et problem med usignerede drivere, som Vista nægter at installere, kan man gå ind i boot-processen og tvinge Vista til at installere dem alligevel ved at deaktivere "Gennemtvingelse af Driversignatur".

Sikkerheden er i virkeligheden en god ting; den tvinger producenterne til at lave noget ordentligt og ofte penge på et certificat i stedet for at køre med usikkert software, som f.eks. teleselskabet "3" gør i øjeblikket. [:(]

Så alt-i-alt: jo! Vista er et kanongodt operativsystem, og ja: XP er på vej ud. På et tidspunkt ophører Microsoft med at lægge opdateringer ud til XP, og så er brugeren overladt til sig selv og XPs servicepacks. Men så er det jo godt, at man kan anskaffe sig et stabilt og spændende styresystem som Vista, der giver hurtighed og høj serviceydelse, men også kræver noget af sine brugere hvad angår tilpasning og tid til at sætte sig ind i det.

Dette sidste kunne være årsagen til, at der er så meget antipati mod Vista. [;)]

Hej Core Gamer Anonym
Et super svar. Det er hvad min ven også mener-- ang langt større sikkerhed end XP, Men nu forstår jeg denne styreform, såååh.
Lidt nervøsitet omk. Vistas.Ku du ik lige hjælpe mig at finde den -fil MSI- som jeg skal gendanne for, at få dansk Google Earth på.
Jeg mangler en komplet beskrivelse,,, hvordan?
Jeg forstår meget af dette her i PC, når jeg får det vist[:D]
Det kniber mere med, at fatte- PC sproget.
Det er ok, hvis du ikke har tid. Venlig hilsen kvinden[f]