xp program

xp program Agron
jeg har sat en xp cd i min computer og den er gået helt i stå og jeg kan ik finde ud at slette de gamle programmer???????? det er en fuitju siemens

er det en rep du vil lave ell djdaddy
1:Det første du skal gøre er at boote op på din Windows XP/CD, husk at din bios skal stå til at være first bootdevice cdrom.
Når den har installeret nogle foreløbige filer skal du;

2: springe det første tilbud om repair i Consolemode over og fortsætte din installation (nyinstallation)

3: Nu kan du så vælge hvilket drev din nye installation skal ligge på og her er det gerne dit C drev.

4: Og nu fortæller den dig der er et styresystem på dette drev og om du vil slette det (L) eller du vil lave en repair (R) - det er her du skal trykke på R.

5: Og du vil nu se at den laver en helt ny installation men det dejlige er bare den beholder alle dine indstillinger og dit skrive bord osv intakt men nu har du sluppet for alle dine fejl og mangler.

xp svar agron
jeg havde windows me på computeren og så instalerede jeg xp men nu er den gået helt i stå når jeg tænder den bliver den ved med at instalere

har du husket djdaddy
at fjerne cden fra dit drev, og sæt first bootdevice tilbage til hd..

ved ikke agron
jeg ved ik hvordan man gør alt det der

når du djdaddy
starter din com op så trykker du på F1 ell delete
det svinger lidt fra com til com, så kommer du i bios der finder du det der hedder first bootdevice
der kan du lave om på det. og hvis du ikke lige vil rode med det så tryk på Load Default i bios..

Kan måske hjælpe.... Zet
Har du et diskettedrev i maskinen, skal du have en bootdisk til en Win98 maskine, og boote op på den. Den kan findes på www.bootdisk.com.

Så formaterer du harddisken og partionerer den. Hvordan det gøres, står i selv programmet og er ikke så svært som det lyder til.

Så har du fjernet ale spor af både Win ME og den fejlede XP installation, og du kan installere din XP igen på den nu tomme harddisk.

Du har så til gengæld mistet alt der var på den før, men hellere det end en maskine der ikke vil starte op.

Har du ikke et diskettedrev i maskinen, er der mulighed for at lave en bootCD på bootdisk.com, men det har jeg altså ikke selv benyttet endnu, så det må du læse dig frem til.

Der findes bootdiske til XP, men dem har jeg heller aldrig benyttet, så det må du også selv læse dig til.

Men held og lykke og lad høre hvordan deet går ,,,,

tak for det agron
det skal jeg nok prøve og det lyder ik så svært på den måde du skriver det det er godt der er nogle flinke mennesker som hjælper og ik spiller smart. jeg skriver tilbage

Måske lidt mere hjælp Zet
http://support.microsoft.com/?kbid=313348

Her står der hvordan du kan formatere harddisken med XP værktøjerne, men da jeg altid har brugt Win98 "metoden", kan jeg ikke hjælpe dig med andet end det ovenstående link.

Hvis du render ind i problemer med Win98 startdisk metoden, så skriver du bare igen så skal jeg forsøge at guide dig igennem, men ellers står det på engelsk på bootdisk.com siden, hvis du roder lidt rundt på sitet.

Du skal dog lige vide at hvis din harddisk er større end 140GB, vil du få problemer med Win98 metoden, da den ikke understøtter den størrelse harddiske. Og det hele kræver altså en "rigtig" XP installations disk, men den går jeg ud fra du har siden du har forsøgt at installere den før. Hvis du "kun" har en recovery CD, kan du lige så godt opgive, da det ikke kan lade sig gøre at installere XP med den.

tak igen agron
jeg har instaleret den men problemet er bare at windows 98 ikke er blevet slettet så nu er harddisken fuld og computeren er gået i stå

Hmm.....Godt .... Zet
Så tager vi den hårde måde....

Fjern alle dine CDer og DVDer i maskinen og sæt Win98 startdisken i dit diskette drev, Det vil normalt være det man kalder A drevet

Sluk maskinen og tænd igen efter et par sekunder.

Nu vil PCen boote op på Win98 startdisken, og du vil blive spurgt om du vil starte op med CDrom drev eller ikke, og du svarer ja til at starte med CD rom drev.

Når PCen er færdig, står der A:\>

Hvis du taster DIR, kan du se indholdet af startdisken

Så taster du FDISK, og når du bliver spurgt svarer du ja til understøttelse af store drev.

Ved den menu der kommer frem taster du 3 (Slet partion eller logisk Dos drev)
Derefter taster du 1 (Slet Primær Dos partion)

Tryk på ESC tasten 2 gange og genstart stadig med Win98 disken i A drevet

Skriv igen FDISK og sig ja til understøttelse af store drev

Tast 1 (Opret Dos partion eller logisk drev)
Tast 1 igen (Opret Primær Dos partion)

Så vil du blive spurgt om du vil bruge den størst mulige tilgængelige størrelse til drevet, og der svarer du Ja eller Yes.

Det er godt nok smartest at dele C drevet op i mindre bidder, men det her er forvirrende nok så der er ingen grund til at gøre det værre den det er.

Derefter trykker du på ESC tasten 2 gange og genstarter

Når du har A:\> taster du FORMAT C: Og maskinen vil formatere dit C drev, og så er din maskine rigtig dum, da den intet styre system indeholder, da du nu har slettet dit C drev.

Når den er færdig med at formatere disken får du mulighed for at give disken et navn, men du kan også bare trykke på ENTER tasten, så gør du bare det.

Sæt din XP installationsdisk i dit CDrom drev.

Genstart maskinen og ved A:\> skriver du D: og DIR eller E: og DIR og så videre indtil du finder det drev bogstav som din CD rom har. Når du har fundet dit CDrom drev, taster du INSTALL, og så skulle installationen af din Windows XP gerne starte.

Så kan du fjerne Win 98 disketten igen så der ikke bliver læst fra den når maskinen genstarter.

Denne metode er den man bruger til at genoprette Win 98 maskiner med, og virker også til XP. Den eneste forskel kan være at du får muligheden for at vælge mellem FAT32 og NTFS filsystemerne, hvor du SKAL vælge NTFS til Windows XP.

Denne metode er besværlig men den virker hvis man holder tungen lige i munden

Hvis du ikke kan skrive : (Kolon) mens du laver dette, så holder du ALT tasten ved siden af mellemrumstasten nede mens du taster 58 på dit numeriske tastatur (Det er det lille tastatur med alle tallene til højre på tastaturet)

Så held og lykke med projektet eller skriv igen hvis det kikser, men jeg har formateret en PC samtidig med at jeg skrev det her, så det skal virke.