Yes, sæt kryds i kalenderen

Yes, sæt kryds i kalenderen geo-fan
Drengene fra Angora vender tilbage

Der er godt nyt til fans af 'Drengene fra Angora'. Holdet bag serien, Rune, Esben og Simon er i fuld gang med at skrive nyt materiale


Philip Thomsen - 16:41 - 12. aug. 2006- Der er ikke nogen af de gamle karakterer, der vender tilbage, og det bliver ikke til et gensyn med cykelholdet. Men vi holder fast i 'Drengene fra Angora' - det er nærmest blevet vores bandnavn, fortæller Rune Tolsgaard.

- Programmet er ikke solgt endnu, og vi kan derfor kun fortælle, at holdet er samlet igen, og at rollerne bliver byttet rundt.

Denne gang er det mig, der bliver trynet af de to andre, griner Tolsgaard, der gjorde livet surt for kollegaerne i rollen som Henning Primdahl, den ambitiøse og diktatoriske direktør for cykelholdet Team Easy On.

- Da anden sæson var slut, var vi enige om, at den ikke gik mere - der skulle ske noget andet. Simon gik i gang med at indspille et nyt album med Nephew, og vi kastede os over 'Teatret ved Ringvejen', fortæller Tolsgaard og Pretzmann til Ekstra Bladet.

Det er en humoristisk fortælling i seks afsnit om et kommunalt børneteater, der kæmper med stress, intriger og dårlig økonomi, under en opsætning af 'Dyrene I Hakkebakkeskoven'.

Serien kan følges på DR2 fra 20. oktober.

http://ekstrabladet.dk/underholdning/tv/article217804.ece

Råb for himlen Minimælk
Åh nej.
så er der endnu mere lort i tv

Smid tvèt ud vinduet Proletartøsen
og genvind kontrollen over din fritid.