Yes yes

Yes yes sofkis
Ud med svinet

http://ekstrabladet.dk/112/article245952.ece

Kr. 13.500 tomtitomtitom
Per år, synes du at det er rimeligt.
Vh
Tom

Nej,det sofkis
er det ikke,men du ved også at han aldrig kommer til at betale noget som helst,det bliver den danske stat der komme til det

Mange a laban
Staten skal sørge for langt flere udvisninger af kriminelle fremmede.
Samtidig bør staten påbegynde at hjemsende udlændinge, der har modtaget offentlige ydelser i mere end 2 måneder.
Samfundet ville derved kunne spare mange omkostninger, både sociale og økonomiske.

virker anonym
Tyrker Tom, du virker ligeså ubegavet som den anden tyrker kaldet ladyboy-in-burka. Kommer du fra samme tyrkiske familie som ladyboyen.

Det lugter lidt, ikk? Hørmeren
Den omtalte person blev kun hjemsendt, fordi han ikke havde dansk statsborgerskab, og sådan bør det også være, ellers betyder det danske borgerskab jo ikke noget. Med hensyn til det med 2 måneders bistand........Den grænse er der vist mange såkaldt almindelige danskere, der har overtrådt; skal vi så også sende DEM ud af landet? Desuden er mange af dem på bistandshjælp -herunder altså også danskere med anden etnisk baggrund - syge enten psykisk eller fysisk, fordi tilkendelse af førtidspension stort set er utopi efterhånden.

Endvidere vil jeg lige pointere, at når nogle per definition ser personer med mørkere hud som andenrangs, så er man kun med til at gøre dem til bistandsklienter osv. Eller du mener måske ligefrem, at det hjælper folk, der i forvejen har det svært ved at behandle dem som mindreværdige?
Måske burde vi i stedet for sende personer som dig ud af landet, så kunne en del flere af de mørkhudede måske få det så godt, at de kunne fungere i samfundet. :-p

Ved ikke hvordan du får det til "pr. år" Millemarie
men erstatninger for den slags sager er altid latterlige små.

Jeg synes, det er godt at den unge pige og hendes familie, er tilfredse med dommen - det er netop det, der skal til, for at hun kan komme videre i sit liv, og det handler vel mere om hende end det gør om ham!!