YFU - Jeg er IKKE tilfreds!

YFU - Jeg er IKKE tilfreds! Daniell
Jeg har været på YFU's udvekslingsprogram til Japan i 2009. Eller det skulle jeg have været. Efter at have udfyldt en god stak papirer, skrevet brev til min (måske) kommende værtsfamilie, været til læge og tandlæge, været til møde for at blive fundet egnet (hvilket jeg blev) Så sker det jeg for et brev hvori denne sætning kommer frem ”da der er indført nye aldersbegrænsninger, og du desværre vil være for gammel til at deltage i programmet. Vi har forsøgt at få dispensation, hvilket ikke var muligt” Jeg kan ikke tro hvad jeg læser, eftersom jeg kun ville være 17år på det tidspunkt jeg skulle af sted og det har de hele tiden vist.

YFU har desuden stadig Japan til at stå under ”Her kan du læse om, hvor du som 15-18 årig kan komme hen på udvekslingsophold.” og som sagt ville jeg være 17år ved afrejse. Og jeg fik brevet for nogle måneder siden, så jeg ville mene de skulle have rettet det nu.

Jeg har så prøvet at finde nogen andre der kunne få mig til Japan som udvekslingsstudent, men de har skrevet at jeg var for sent ude og jeg skulle have tilmeldt mig deres program et godt stykke tid før for at jeg kunne få en plads til Japan.

I mit hoved er der en lille stemme der siger "Tak for at spilde min tid" jeg har selvfølgelig haft mulighed for at vælge et andet land. Det er da klart. Men det hele tiden har været min plan at tage til Japan, har jeg ikke valgt det. Det er også Japan jeg har forberedt mig til og glædet mig til.

Jeg synes YFU har ydet en dårlig service over for mig og jeg er bestemt ikke tilfreds.

sikke noget øv frum
Der må være nogen der har klokket i det i det der YFU. Men det hjælper jo ikke dig. Det er da noget rigtig L... og især når du er nået så langt i dine forberedelser.

Øv! studt
Øv, hvor er det ærgerligt for dig. Det handler jo ikke kun om alle de praktiske forberedelser, du har gjort, men også - og vel allermest - en drøm, der bliver skudt i sænk.
For mig lyder det som om, det ikke er YFU´s danske afdeling, der har klokket i det, men at begrænsningerne kommer "fra højere sted" - om det så er skolesystemet i Japan, YFU´s hovedorganisation eller en helt tredje part er svært at vide. Men at fejlen ikke er rettet på hjemmesiden, det er da dybt beklageligt.
Jeg håber og ønsker for dig, at drømmen kan gå i opfyldelse på anden vis.

Tænk hvis det er en fejl Korrekturlæser
ring da til dem for at sikre dig det afslag står ved magt. Tænk hvis det er en læse- regnefejl.

nemlig.. Daniell
Det var også en drøm jeg faktisk har haft siden jeg var lille. (altså at komme til japan)

Jeg har også skrevet en mail til dem omkring det.