Åh nej! Her kommer vinteren tilbage

Åh nej! Her kommer vinteren tilbage

image title: 
Foto: Marc Parsons/123rf.com
Kalenderen siger godt nok, det er forår, men det betyder altså ikke, at vi slipper for mindst en omgang vintervejr mere. I hvert fald i dele af landet.
 
Ifølge DMI vil der søndag eftermiddag falde slud i Nordjylland, som søndag aften bliver til et regulært snevejr, fordi temperaturen falder. Det samme gør sig gældende i Nordsjælland, der også kan forvente at se lidt til det kolde vintervejr.
 
LÆS OGSÅ: Den er god nok: Influenza ER værre for mænd
 
Om sneen bliver liggende, så vi mandag morgen kan stå op til et snedækket Danmark, er dog mere usikkert. Derfor skal man eksempelvis heller ikke forvente at sætte søndag aften af til en tur på kælkebakken.
 
”Det kan godt være, at sneen, der falder i aften og i nattetimerne, kan blive liggende. Men det bliver ikke det bedste, hvis man vil kælke,” fortæller vagthavende ved DMI Lars Henriksen til Ekstra Bladet.
 
Søndagens vintervejr bliver erstattet af en råkold, vindblæst mandag, men midt på ugen skulle noget af det tidlige forårsvejr, vi har oplevet i denne uge, komme tilbage. Torsdag titter solen frem, og det kan blive op til ti grader.
 
Generer det dig, at sneen kommer kortvarigt tilbage?
 
Ekstra Bladet
 
Tags: 
Nøgleord: