Årets komiker droppet af DR og TV2

Årets komiker droppet af DR og TV2

image title: 
olegdudko/123rf.com
Komiker-parret blev klippet ud af Danmarks Indsamling, som blev vist på skærmen på DR1 lørdag. Det skriver BT.

DR havde ellers givet duoen frie tøjler til at lave en sketch til programmet, men det gik ikke rent ind hos tv-kanalen. I den første sketch kom Rasmus Bruun ind på scenen med en sort tissemand i munden, hvilket DR ikke fandt passende til en indsamlingsshow.

Dernæst forsøgte komikerne, der sidste år vandt prisen som ’Årets komiker 2017’, med en video, hvor Frederik Cilius’ karakter ’Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm’ nægtede at donere overskuddet fra komikernes kommende liveshow til Danmarks Indsamling. I viedoen skulle karakteren have sagt, at hun ikke vil arbejde gratis, når alle andre, der er med til at lave indsamlingsshowet får penge for det. Det skriver BT.

”Hvad med Helle Thorning, hun får vel også sine to millioner kroner i årsløn for at være chef for Red Barnet?” Skulle Kirsten Birgit angiveligt have sagt.

Men dette indslag ville DR altså ikke gå med til.

”Vi synes ikke, at Helle Thorning har noget med Danmarks Indsamling at gøre, og det ville blive en sammenblanding af budskaberne, ” siger Anders Thomsen, redaktør på Danmarks Indsamling for DR til Soundvenue ifølge BT.

LÆS OGSÅ: Så vild bliver Albas 2 års fødselsdag

Men den danske komiker-due fandt det nødvendigt, at Helle Thorning skulle ’under bussen’ som så mange andre kendte personligheder. 

”Vi holder ligesom på, at Helle Thorning skal nævnes. Det bliver en principsag. De vil meget gerne have, at vi tager pis på Lise Rønne og Christian Degn, men hvorfor må Helle Thorning ikke ryge under bussen? Så det bliver hårdt mod hårdt, og vi siger: ’I skal ikke vise den film, medmindre Helle Thorning er med’. Lad være med at bede os om at komme, hvis I ikke vil have det, vi laver, ” siger Frederik Cilius til Soundvenue ifølge BT.

DRs redaktør er dog ked af, at duoen ikke ville være med.

Det samme mener Anders Lund Madsen, som fortæller, at duen kunne have reddet programmet, som han kvittede og udtalte, at han var ’ved at brække sig over’.

Det er ikke første gang, at komikerparret er blevet klippet ud af et tv-program. For blot to uger siden kom det frem, at Frederik Cilius og Rasmus Bruun også var blevet klippet ud af TV 2-programmet ’Hvem vil være millionær’ med Hans Pilgaard i september 2016, da en joke have overskredet TV 2’s etiske grænse.

Hvad mener du om DR oig TV 2's beslutning?

BT
Tags: