Årgang 0: Det her sker i 2016

Årgang 0: Det her sker i 2016

image title: 
Billede: 123RF/Racorn
Så er det igen tid til, at TV2s seere kan få et indblik i børnene fra årgang O’s liv. Denne gang er der dog en væsentlig ændringer i programmet. Emma fra Tarm har valgt at tage en pause fra programmet. Dette skyldes en aspergerdiagnose og en knæskade i familien.
 
Men heldigvis får vi stadig lov til at følge Rachel, Stephanie og Christian.
 
Læs også: 22 årig i fængsel for at lyve om kræft
 
I Rachels familie er der yderst stille, da Rachel er på efterskolde og storebroderen David er på udveksling i USA. Familien byder dog velkommen til et nyt medlem i form af udvekslingsstudenten Icaro fra Brasilien, skriver TV2 ifølge BT.
 
I Slagelse er der gang i Stephanies familie. Her bor Stephanie sammen med sin far Christian, lillesøster Isabella og lillebroren Tristan. Derudover bor Christians kæreste Ditte, hendes søn Simon, samt Christians kæreste Pia også i huset. På Stephanies fødselsdag udstikker hun dog strenge ordre til sin familie om, at de skal forlade huset, så hun kan have det hele for sig selv.
 
Den sidste familie vi følger denne gang er Christians. Christian har rigtig travlt med sine venner, som han hellere vil være sammen med end sin familie. Der er dog en stor omvæltning på vej for Christians far Mogens, hvilket kommer til at have stor betydning for hele familien.
 
Skal du se med i denne omgang af Årgang 0?

Kilde: BT
 
Tags: 
Nøgleord: