Årgang 0: Her er bagsiden af medaljen

Årgang 0: Her er bagsiden af medaljen

image title: 
Nikola VolrábovÃ/123rf.com
At være kendt fra nationalt tv siden fødslen har skabt visse udfordringer for pigerne Rachel og Stephanie særligt på venskabsfronten.

Efter sæsonafslutningen på dette års ’Årgang 0’ deltog Rachel, Stephanie og Christian i en live-chat hos TV2, hvor de svarede på spørgsmål fra seerne.

De to piger fortalte om, hvordan de særligt synes, det har været svært at få venner.

”Jeg har altid haft rigtig svært ved at få venner, fordi mange synes, at jeg jo bare var hende for fjernsynet, som det kunne være fedt at være venner med. Så jeg har haft svært ved det, fordi jeg er blevet udnyttet på den måde. Så kunne de lige få fire minutter og mærke, hvordan det var at være kendt. Så jeg har altid haft svært ved at få venner, fordi jeg ikke rigtig har kunnet knytte mig til nogen,” fortalte Stephanie.

Rachel har også været udsat for, at folk udelukkende vil være venner med hende, fordi hun er kendt fra tv. Ifølge hende skyldes det, at ikke alle folk forstår, at hun også bare er et almindeligt menneske.

LÆS OGSÅ: Silas Holst i uføre for at ydmyge elev

Men det er ikke kun dårlige oplevelser, Rachel har haft, hun har også erfaret at venner fra hendes efterskole eller nye bekendtskaber under udvekslingen i Argentina, oprigtigt er interesseret i at lære hende at kende.

Stephanie har også med tiden lært hendes sande venner at kende. Undervejs er hun flere gange blevet ekskluderet fra fællesskabet.

”Der har tit været nogle fester i klassen, men jeg har ikke været inviteret til én eneste, udover vores afslutningsfest, som man ligesom var tvunget til at tage med til,« fortalte Stephanie i sæsonens andet afsnit.

I sæsonens sidste afsnit startede Stephanie i 10. klasse, og her har hun fået mange nye veninder.

Hvad synes du om årgang 0?

BT
Tags: 
Nøgleord: