Æblejuice, energi juice og e-juice – en og samme ting når rygetrangen rammer

Æblejuice, energi juice og e-juice – en og samme ting når rygetrangen rammer

Reklame:

Vi kunne vel alle trænge til lidt juice en gang i mellem. Om det er i den bogstavelige forstand hvor man bare virkelig trænger til æblejuice, eller om det er mere over i den metaforiske forstand hvor man mener lidt energi til at klare dagens strabadser.
Uanset hvilken af de to man mener, er det nogenlunde det samme for din e-cigaret. Den har brug for e-væske eller e-juice til at kunne tage sig af din rygetrang. Der findes selvfølge en masse forskellige smage af e-væske til at putte i din e-cigaret, men om du er til den klassiske smag af tobak eller en mere klassisk ’juice’ smag af frugt så er det her du kan finde den rette e-juice til dig.

Rygestop – din løsning


Forsøger du at blive røgfri? Så er e-cigaretten måske det næste skridt for dig.
Der findes utrolig mange bivirkninger ved at ryge, såsom en mindsket smags- og lugtesans, større tendens til rynker og en nedsat lungekapacitet, for bare at nævne nogle få. Du kan selvfølgelig læse om hvilke andre bivirkninger, der findes ved at ryge på sundhed.dk. Det kræver heldigvis ikke meget før kroppen begynder at fikse sig selv. For eksempel kræver det kun at du har været røgfri i 2 døgn før lungerne er begyndt at rense sig selv og før din lugte- og smagssans begynder at forbedre sig. Du kan læse mere om processen her. Det sværeste er ikke at stoppe med at ryge, men at holde fast i dit rygestop.

Den elektriske cigaret – den bedre løsning?


Der findes flere fordele ved e-cigaretten frem for de traditionelle cigaretter. Til en start er det billigere at ryge e-cigaret end de almindelige cigaretter. Dernæst slipper du og dem omkring dig for lugten af røg, da det der kommer ud af e-cigaretten, er vanddamp. Som før nævnt, findes der også utallige smage af e-væsker, og du kan derfor vælge din yndligssmag og slippe for den obligatoriske smag af tobak der kommer fra de traditionelle smøger.
Det menes også at brugen af en e-cigaret nedsætter dit forbrug. Naturligvis er dette ikke tilfældet for alle, men mange kan føle sig nødsaget til at ryge hele cigaretten færdig når de ryger en traditionel cigaret. Men med en e-cigaret kan et par enkelte hiv være nok til at stille trangen, og samtidig er der ingen grubler for at slukke den og lægge den tilbage i tasken eller lommen. Med den elektriske cigaret behøver du hverken at bære lighter eller at skulle finde et askebæger til at komme af med skoddet igen. Alt i alt en win-win situation.
Tags: