Økologisk vin stormer frem

Økologisk vin stormer frem

Økologisk vin får måske mange til at tænke, at både smag og pris går i vidt forskellige retninger, og at en klassisk Barolo eller Pinot ikke kan slåes af økologi. Men faktisk er økologiske og biodynamiske vine fyldt med smag og en særlig ‘renhed’ som ikke fås i andre vine på markedet. Økologisk vin har i den grad oplevet en stor fremgang de seneste par år - og det er med god grund. På verdensplan er det under 5% af alt den vin som bliver konsumeret som er økologisk. Det lyder måske ikke af meget, men faktisk er det en kæmpe fremgang i dette årtusinde. Hos SpS Wine har man kastet sig ud i vineventyret og huser nu et vinkartotek på flere tusinde forskellige rød- og hvidvine. Her samles økologiske og biodynamiske vine fra hele verden og får en kærlig tilbudsbehandling, der gør det nemt og billigt at handle de eftertragtede flasker. For 10 år siden var økologisk vine tiltænkt de bedste restauranter og vinbare i de populære arrondissementer i Paris, New Yorks travle gader og Milanos lækre italienske restauranter. Men nu har alle mulighed for at smage på godterne, og det kommer du med garanti ikke til at fortryde. 

Mere vin for pengene

De mange vine fås i utallige varianter, og hver person har sin egen smagsfavoritter; sød, tør, kraftfuld, fyldig eller rund – enhver har sine egne præferencer og foretrukne varianter, og hos SbS Wine har man samlet en bred palette af vine i alle aldre, smage og prisklasser. Du finder med garanti en vin, der går lige i din smag og passer perfekt til bestemte retter til middagsselskabet. Økologisk vindyrkning kræver mere arbejdskraft, da der anvendes færre produkter. Det betyder både, at vinen indeholder langt mindre sulfutter og andre tilsætningsstoffer, der ikke er gode for dig, mens smagen omvendt intensiveres. Der er mange grunde til, at du burde servere økologisk eller biodynamisk vin til dit næste middagsarrangement, vinsmagning eller bare for at nyde derhjemme. 

Fastpris og charmerende smag

Hos SbS Wine har man indført ‘fastpris’, som er et nyt koncept, hvor de garanterer, at prisen forbliver uændret. Dermed vil du altid kunne få disse vine til samme faste lave pris. Så nu behøver du ikke vente til den er på tilbud, du vil altid kunne få disse vine til skarpe priser. Økologisk og biodynamisk vin er propfyldt med aromaer, charme og smag, som du sjældent finder i andre “normale” vine. Det er en særlig smagsoplevelse at tage hul på en økologisk vin, som du sjældent glemmer. Der findes utallige økologiske vine på markedet, men det kan være svært at finde den rigtige forhandler i Danmark, men hos SbS Wine har man sikret sig, at danskerne kan få økologisk vin til hoveddøren til billige priser.
Tags: