Ønsker han sig aldrig noget? Det skal du give ham

Ønsker han sig aldrig noget? Det skal du give ham

image title: 
Foto: Mark Fairey/123rf.com
Hvad enten du er kone, mand, søn eller datter, har du formentlig stiftet bekendtskab med manden, der ikke ønsker sig noget. Og hvad giver man ham så?

Ja, du kan jo tage den sikre vej, og give ham strømper og undertrøjer som du har gjort hvert år siden den dag i fordums tid, hvor han pludselig besluttede sig for ikke at have flere ønsker.

Det bliver bare lidt kedeligt i længden, ikk’? Det synes vi her på SOL i hvert fald, og derfor har vi lagt hovederne i blød og fundet på de bedste gaver, du som partner kan give til manden, der aldrig ønsker sig noget.

Giv ham én på opleveren
I mange tilfælde får vi rigtig positive oplevelser af at lave aktiviteter, som vi ikke havde nogle forventninger til, eller som vi aldrig selv havde drømt om at lave. Find derfor på noget at lave, som får ham ud af hans komfortzone eller på anden måde giver ham en oplevelse, han ikke er vant til.

Er manden meget aktiv og eventyrlysten til daglig, kan du tage ham med til noget, der giver ro i sjælen såsom massage eller en times privat yogaundervisning for to. Er han derimod typen, der bedre kan lide rolige aktiviteter til dagligt, kan det være en øjenåbner for ham at lave noget, der er lidt vildere, end han er vant til.

Vær kreativ og personlig
De bedste gaver er personlige. Så læg hovedet i blød og slip din fantasi løs. For mænd såvel som kvinder gør det stort indtryk at opleve, at ens partner rent faktisk har lyttet til og husket de ting, man selv havde glemt, at man havde sagt. Spørg dig selv: Hvad har han gået og sagt, at han havde lyst til eller manglede? Hvad sætter han stor pris på?

Hvis du ved, at han hader at tømme opvaskemaskinen, kan du lave dit eget “gavekort”, hvor du giver ham 10 “ture” til at springe tømning af opvasken over. Det kan også være et gavekort til 10x10 minutters fodmassage eller anden form for fysisk forkælelse. Pointen er, at det skal være noget, der afspejler hans personlighed. På den måde viser du ham, at du er opmærksom på hans behov, og du bekræfter ham i, at du kender ham rigtig godt.

Giv en ged
På Folkekirkens Nødhjælps hjemmeside finder du mange alternative gaveideer. Du kan eksempelvis give en ged. Geden gives til en familie, der et sted i verden har hårdt brug for vores støtte, og din mand eller far får et bevis på, at han har været med til at gøre livet bedre for en fattig familie.

Enten synes din mand, det er verdens fedeste gave, eller også får det ham til at tænke sig bedre om, næste gang du spørger efter hans ønsker. Uanset hvad er denne gave en win-win. https://giv-en-ged.noedhjaelp.dk/se-alle-gaver/giv-en-ged

Synes du også, at det er svært at finde på gaver til ham?
Tags: