​Danske datingkonger vil indtage Tyskland

​Danske datingkonger vil indtage Tyskland

Den danske portal findenkaereste.dk, hvor enhver kan få hjælp til at finde kærligheden, er for nyligt blevet lanceret i en tysk udgave under navnet Datingxperten. Siden er live, men endnu ikke helt færdig.

Findenkaereste.dk har i snart 1,5 år været ’the go to place’ for dem, der søgte inspiration til at finde kærligheden.

I løbet af det seneste år har over 70.000 brugere været forbi siden, hvor man finde alt fra hjælp til at forfatte en datingprofiltekst samt at tage et billede til sin datingprofil, til at danne sig et overblik over mulighederne inden for gratis dating.

De mange besøgende har dog ikke fået folkene bag siden til at hvile på laurbæerne. Tværtimod har succesen givet dem endnu mere blod på tanden, og derfor ønsker de nu også at indtage det tyske marked med en pendant til findenkaereste.dk. Sidestykket er allerede live og har fået navnet Datingxperten.

”Vores tyske side har eksisteret i over et halvt år, men vi har endnu ikke råbt særligt højt om denne, da den må siges at have været under udarbejdelse det første lange stykke tid. Under udarbejdelse er den egentlig stadigvæk, men nu er vi dog så langt i processen, at vi synes, den er værd at vise frem,” fortæller Jesper Nørskov Jensen.

Allieret sig med eksterne kræfter

Alt indhold til den danske side er udarbejdet af ejerne Jesper Nørskov Jensen og Casper Ellam Schou. Da indholdet til den tyske side skulle laves, var de dog nødt til at få ekstern hjælp.

”Både Casper og jeg er ret så dygtige tekstsnedkere på dansk, og derfor gav det mening at stå selv for alt content til findenkaereste.dk. Det ville det dog på ingen måde have gjort til den tyske side. Mit skoletysk ville måske række til at kreere en overskrift uden fejl, men det ville sgu også være det. Casper er måske en smule bedre til tysk end mig, men slet ikke dygtig nok til at skrive værdiskabende tekster. Derfor var vi nødt til at få hjælp udefra,” fortæller Jesper Nørskov Jensen, hvorefter Casper Ellam Schou fortsætter:

”Vi valgte at sprede et jobopslag blandt universitetsstuderende, der læste tysk i håbet om, at vores perfekte match befandt sig der, og vi må sige, at heldet var med os. Vi fik nemlig en ansøgning fra en super dygtig dansk pige, som mestrer det tyske sprog bedre end de fleste tyskere. Hun har egenhændigt stået for produktionen af indholdet til den tyske side med afsæt i instruktioner fra os. Hun er gået til enhver opgave med oprejst pande og har virkelig leveret varen, så vi er meget glade for, at hun valgte at søge jobbet.”
Tags: