​Er du klar til forårsaftener?

​Er du klar til forårsaftener?

Vi har er stadig i vinterperioden, men om lidt banker foråret på døren. Det betyder også, at vi får lysere og længere aftener, hvor vi kan være mere ude. Det kan dog stadig godt være en smule køligt, når vi sidder ude om foråret. Selvom dagene bliver varmere, så falder temperaturen om aftenen. Derfor får du her en måde, hvor I kan hygge jer udenfor uden at fryse.

Køb en bålplads

Du kan købe en bålplads. Med en bålplads får i både varme og hygge i samme omgang. Der er ikke noget, som kan skabe en stemning som et hyggeligt bål. Hvis I har mindre børn, så kan du lave en snobrøddrej, så I kan få snobrød over bålet. Det er en sikker vinder hver gang. Varmen får I fra de varme gløder, så I kan sidde ude længe med en god varm trøje på. Hvis I har en gemt musiker i familien, så find guitaren frem og så kan I synge fællessang. Så er der rigtig lejrbål stemning. Du kan købe en bålplads her.

Hygge fremfor alt

Når forårsaftenerne bliver skudt i gang, så er det med at have en masse tæpper, så I bedre kan holde varmen til de lyse aftener i haven. Du kan også sørge for noget lækkert mad og drikke. Det er nok for koldt at spise aftensmad udenfor de fleste dage, men efter maden kan I rykke ud foran bålet med et tæppe om jer. Her kan I spise hjemmelavet kage med en kop kaffe eller kakao. Så er der virkelig gang i forårshyggen.
De lange forårsaftener ligger også op til gode lange gåture om aftenen. Hvis I bor tæt på vandet, så gå en tur derned og se solnedgangen. Det er virkelig noget som skaber hygge. I skal bare huske at tage godt med tøj på, så I ikke ender med at fryse på vejen. 
Tags: