​Få et unikt og råt plankebord til hjemmet

​Få et unikt og råt plankebord til hjemmet

Der er kommet mere fokus på indretning af boliger i Danmark og der er mange flere boligprogrammer på TV, som også berør indretningen af boligen.

Hvor man normalt købte et ”standard” spisebord fra en af de store møbelproducenter i nogle af de kendte møbelvarehuse, er danskerne blevet mere kvalitetsbevidste og vil have noget unikt som kan fremvises i hjemmet.

En af de trends som er kommet frem de senere år er nordisk og råt design, som fx plankeborde som bruges som spiseborde i hjemmet.

Hos Planke-borde.dk har de netop specialiseret sig i at lave unikke og flot designet plankeborde af flere forskellige træsorter til danskerne.

Alle plankeborde bliver færdigproduceret af Planke-bord.dk selv og ejeren Morten Pedersen lægger meget stor vægt på at levere flotte og unikke plankeborde.

Du kan i dag købe dine plankeborde i følgende træsorter:
  • Eg
  • Ask
  • Fyr
  • Amerikansk valnød
Udover plankeborde, sælger Planke-borde.dk også andre komplementære produkter til plankebordene.

Du kan fx købe spisebordsstole, der matcher indretningen og farverne på plankebordene.

Vælger at du få lavet et plankebord som bar, kan du også købe barstole som matcher udsmykningen af træet i plankebordet.

Planke-bord.dk er E-mærket og har mere end 495 kundeanmeldelser, så du kan som forbruger trygt købe dit næste plankebord hos Planke-bord.dk

Design selv dit plankebord

I stedet for at købe et færdigproduceret plankebord, så kan du også vælge at få lavet dit eget unikke plankebord hos Planke-bord.dk.

Selvom der findes mange flotte plankeborde på Planke-bord.dk, kan du vælge at designe dit eget plankebord ved at bruge Plankebord.dk’s design - og prisberegner og finde frem til den træsort du vil have.

Du kan også vælge specielle mål på plankebordet, et specielt stel til bordben og andre ting der gør dit plankebord unikt.

Derudover så er det også muligt at komme forbi Planke-borde.dk’s showroom i Middelfart og få lavet et plankebord ud fra dine specielle behov.

Fokus på materialer af høj kvalitet giver de bedste plankeborde

Når materialerne til plankebordene skal udvælges, er det vigtig at træet har en kernefugt på højst 8 % for at træet skal være af så god kvalitet som muligt.

Derfor kvalitetssikrer Planke-borde.dk også deres leverandører løbende, for at sikre at de overholder kravene til materialernes kvalitet for at den gode standard overholdes.

Udover at der er høje krav til leverandørerne, bliver træet også inspiceret inden det hjemtages til produktion fra leverandøren så den høje kvalitet holdes.

Plankebord med historisk præg

Det er også muligt at få lavet et plankebord med flådeeg og få et historisk og unikt præg på netop dit næste plankebord.

Efter at Danmark tabte søslaget ved Sjællands Odde i 1808 mod England, som en del af Napoleonskrigene, beordreret Kong Christian VII alle godsejere og adelsmænd til at plante nye egetræer i deres skove.

Disse egetræer skulle bruges til at genopbygge den danske flåde efter nederlagene til England.

Da egetræerne var klar til at blive fældet, var den industrielle revolution godt i gang og alle nye krigsskibe var begyndt at gå over til brugen af jern/metal når der skulle fremstilles skibe.

Fordi egetræerne er over 200 år gamle og har fået lov til at vokse, er det muligt at lave plankeborde ud af kun et træ og de kan blive op til 100 cm brede.
 
 
Tags: