​Find alt online

​Find alt online

For os der begynder at komme op i årene, virker det ikke som for mange år siden, at internettet begyndte sit indtog i Danmark. 56K modemmet sang sin falske sang (lyden var ikke så fornøjelig at høre på) og hvis der ellers blev oprettet forbindelse korrekt, så var telefonen ude af drift og man kunne komme på nettet om end det gik langsomt.
 
Og jo man kunne da allerede dengang shoppe online. F.eks. hos DVDoo, hvor man kunne, og stadig kan, købe billige DVD film, som så blev sendt hjem til ens adresse. Der er løbet meget vand igennem åen siden da og nu køber man næsten ikke engang DVD’er længere. I stedet streamer vi via Netflix og ViaPlay.
 
 Udviklingen har for de fleste været kærkommen og en stor hjælp ikke mindst for virksomheder. Nu kan alt bestilles online og indkøbspriser kan let og enkelt sammenlignes, så man er ret sikker på at få det bedste produkt til den billigste pris. Og det er rigtig rart for forbrugeren – virksomhed eller privatperson.
 
Som nævnt har udviklingen været rigtig god for indkøbsafdelingerne i virksomhederne. Tag f.eks. en indkøbschef, som skal finde den bedste makuleringsmaskine til prisen. I dag kan han bare søge på Google og i andre tjenester efter makulator og efter kort tids research har han dannet sig et billede og gør sandsynligvis et langt bedre indkøb end han ville have gjort for tyve år siden.
 
Hvor skulle indkøbschefen og være startet for 20 år siden? Ganske givet via netværk og ja – telefonbogen! Men var det via netværket, så var det også en helt anden opgave end i dag med telefonopkald og måske endda en fax.
 
Husk at nyd alle disse goder, som vi tager for givet og udnyt dem til deres fulde. Der er ingen grund til at købe noget af lav kvalitet eller til for høj en pris.
Tags: