​Hvordan bliver du en rigtig mand

​Hvordan bliver du en rigtig mand

Der findes mange ting til der kategoriserer en mand til at være en rigtig mand. Vi kender serien rigtige mænd, hvor mænd skal igennem udfordringer for at få dem til at blive rigtige mænd. Dog kan der være mange måder at være en rigtig mand. Nogle ting du kan gøre, hvis du ønsker at opdatere mandigheden lidt, kommer der nogle råd til her.

Udseendet viser meget

En rigtig mand er ofte en der gør noget ud af sig selv, på den rigtige måde. Det handler ikke om slikhår og dyrt mærkevarer tøj. Men det handler om at gå i bad, rede sit hår og eventuelt gro et skæg. Hos damerne er et godt groet skæg et kæmpe plus. Samtidig er det en fordel at man klæder sig rigtigt. Joggingbukser og løst tøj viser han ikke gider. Prøv med en skjorte og nogle pæne bukser. Kan han klæde dig pænt på, viser det han har en hjerne, og er et plus hos damerne, da han så nok også har andre ting at byde på, samt kan tænke ud af boksen. Derudover gør det utrolig meget med en god parfume. Mangler du endnu flere gode råd til hvordan en rigtig mand er, kan du gå ind på mandemagasinet.dk, her er der masser af gode råd til mænd.

Jobbet

Dit job siger meget om en rigtig mand. Det behøver ikke være fordi han tjener kassen, eller arbejder som håndværker. Men det at han er god til sit job og går op i det, kategoriserer en rigtig mand. En mand som går op i sit job og samtidig har tid til at være en god kæreste, er en rigtig mand.
Dog gør det ikke noget han har et godt erhverv, og det er oppe i tiden at være selvstændig og på den måde være sin egen boss, hvilket er ret sexet. Vil du gerne springe ud i at være selvstændig kan en god hjælp være at du fanger din målgruppe, hos Emailplatform.com er der en masse mulighed for det, de kan nemlig hjælpe dig med at komme godt i gang med at markedsføre.

Måden du opfører dig på

En rigtig mand er galant og høflig overfor dem han møder. Det handler ikke om at spille med musklerne i byen og tage en slåskamp. Rigtige mænd skal ikke slås. En rigtig mand kan tage en diskussion i stedet for at bruge musklerne. Derudover er det set godt til at en mand åbner døren for andre, og giver komplimenter. Har manden en kæreste hjemme, er det også god stil at respektere hende og ikke flirte med andre kvinder. Ofte ses det at hvis manden har en uddannelsesmæssig baggrund, så er han ofte mere høflig og galant. Leder du efter inspiration til at tage en uddannelse, kan du gøre det på ibc.dk. Her kan du nemlig finde en uddannelse, der passer til lige nøjagtig dig.
Er han kun ude efter kvinder grundet udseendet er han ikke en rigtig mand, en rigtig mand kan nemlig findes når han ikke kun går efter kvinden fordi hun er smuk, men fordi hun har mere at byde på. En rigtig mand har også andre interesser end kæresten, selvom hun er høj prioritet, skal han også have fritidsinteresse til mandehørm. Viser du tillid til din kæreste og viser hun kan stole på dig, er du også en rigtig mand.
Samtidig kan kvinden godt lide du er direkte, og gider ikke blive leget med. En rigtig mand skal være direkte og samtidig fortælle hvordan han har det. At vise følelser gør ikke en mand svag, tværtimod. Det viser han har respekt nok for sig selv og kvinden til at åbne sig op. Samtidig kræver en rigtig mand ikke at kvinden ændrer sig for hans skyld. Han vil acceptere hende nøjagtig som hun er og rose hende i hendes valg. Han skal dog også kunne fortælle hvad han synes og må gerne stille spørgsmålstegn ved hendes valg, men acceptere hun har anderledes valg end hende. Han prioriterer hende højt og bruger tid med hende.
Tags: