​Skal du have ny mobil?

​Skal du have ny mobil?

Der er mange forskellige telefoner på markedet i dag. Forskellige mærker og forskellige modeller. Der er dog alligevel to dominerende styresystemer på markedet. Disse er iOS og Android. Det handler mest af alt om præference, når det kommer til styresystem. Hvilket styresystems udseende og funktioner kan man bedst lide. Der er mange forskellige brands som bruger Androids styresystem, imens det udelukkende er Apple, som bruger iOS. Hvis du er tilhænger af iOS styresystemet, så skal du altså have fat i en iPhone.

Hvilken iPhone skal man vælge?

Det kan være svært at vide, hvilken iPhone man skal vælge. Mange vil nok have lyst til blot at købe den nyeste iPhone, så man er sikker på, at man får den nyeste teknologi med alle tænkelige funktioner. Det er dog ikke sikkert, at alle disse funktioner er nødvendige for dig. Derfor kan det godt betale sig at sætte sig ind i, hvilke funktioner de forskellige iPhones har og hvilke man har brug for. Der kan nemlig være en del penge at spare, hvis man vælger en lidt ældre model end den for nyligst udkomne.

Nogle af forskellene ligger eksempelvis i Face ID eller Touch ID. Kan man nøjes med Touch ID, kan man spare penge. Derudover kan nogle af modellerne kapere trådløs opladning. Har man heller ikke brug for dette, kan man spare endnu flere penge. Der er en fuld sammenligning på Apples egen side, hvor du kan vælge de modeller, som du overvejer og direkte sammenligne disse.

Betal ikke overpris

Når du har fundet ud af, hvilken model du skal have, skal du finde et sted at købe den. Mange selskaber sælger iPhones, men hvor er de egentlig billigst? Nogle steder bliver man bundet af et langt og dyrt abonnement ved siden af, så du skal overveje om du har lyst til dette eller om du vil købe mobilen uden abonnement. Du kan altid sammenligne priser hos PriceRunner her. Her kan du se, hvor du kan få din iPhone billigst.
Tags: