’Årgang 0’-deltager i ’Vild med dans’?

’Årgang 0’-deltager i ’Vild med dans’?

image title: 
TV 2 / DANMARK ©
Den populære tv-serie ’Årgang 0’ har siden år 2000 hvert år filmet en række børn fra de var helt små, men næste år bliver sidste sæson vist.

Det betyder, at deltagerne skal vende sig til et almindeligt liv uden et kamerahold i nakken. Slukkede kameraer er dog ikke noget som deltageren Rachel udelukkende ser frem til.

”På den ene side bliver det dejligt at slippe for at have et kamerahold med rundt, men samtidig tænker jeg også, at det bliver meget mærkeligt. Jeg tror da helt sikkert, at jeg kommer til at savne det på nogle punkter,” forklarer Rachel til Realityportalen.

 Hun har langt fra tænkt sig at stoppe filmkarrieren, men drømmer om at deltage i andre programmer.

LÆS OGSÅ: Vild med dans-stjerne: Nytårsaften ændrede alt

”Hvis nu jeg blev spurgt om at deltage i ‘Vild med dans’, så vil jeg da sige ja. Det kunne da være ret sjovt. Også fordi jeg har danset i mange år,” fortæller hun til Realityportalen og uddyber at ’Til middag hos’ også sagtens kunne være en mulighed.

Selvom Rachel er frisk på at prøve kræfter med et nyt program, er det ikke hvad som helst, hun ville medvirke i.

”Jeg er nok til lidt mere seriøse programmer, da jeg ikke lige er typen, der er med i ‘Fristet’ eller ‘Big Brother’. Hvert fald ikke et dating-program,” fortæller hun.

Før Rachels drøm om at blive reality-stjerne kan gå i opfyldelse, skal hun først fylde 18 år, som er aldersgrænsen.

Rachel fylder 18 år den 8. februar, hvorefter hun har mulighed for at deltage i et reality-program, hvis det rette tilbud kommer.

Kunne du forestille dig Rachel i ’Vild med dans’?

Realityportalen.dk 

 
Tags: