’Årgang 0’-mor skovler millioner ind

’Årgang 0’-mor skovler millioner ind

image title: 
Yulia Grogoryeva/123rf.com
Tina Elhauge der er kendt som mor til Christian i det populære tv-program ’Årgang 0’ havde en forretningside, der viste sig at være meget rentabel.

For otte år siden startede hun webshoppen likelondon.com som en lille enkeltmandsvirksomhed, der blev drevet hjemme fra villaen i Højbjerg i et forsøg på at få mere tid til børnene.

Nu er børnene blevet store, og det samme er virksomheden. Den består nu af ti kvinder og den 1. juli flytter den endnu en gang til større lokaler.

”Det har været hårdt arbejde fra dag et. Jeg startede jo tilbage i 2009, og så indenfor det sidste halvandet-to år er det virkelig eskaleret. I og med at forretningen er blevet større, har jeg fået mere tid til det kreative,” fortæller hun til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz: Hårdere end forventet

Udvidelsen af webshoppen kan også ses på kontoen. For i 2015 havde virksomheden et overskud på en million kroner, hvorimod overskuddet i 2016 lød på over tre millioner kroner.

Tina Elhauge mener, at succesen skyldes, at forretningsgrundlaget bygger på en helt særlig kundekontakt.

”Jeg tror også, det handler om, at vi har rigtig god kontakt til kunderne. Den form for kontakt vi har, plejer man at gå i fysiske butikker for at få. Mange af vores kunder bliver faktisk overraskede over, hvor meget kontakt der er”, fortæller hun til Realityportalen.dk.

Hun drømmer fortsat om at udvide webshoppen og sætter løbende delmål, så der hele tiden er plads til forbedringer.

”Jeg vil selvfølgelig gerne have en butik, der er stor nok til at kunne sælge varer til alle dem, der efterspørger dem,” fortæller hun til Realityportalen.dk.

Havde du troet, at webshoppen ville blive sådanne en succes?

Realityportalen.dk
Tags: