’Badehotellet’: Hun skulle have spillet Fie

’Badehotellet’: Hun skulle have spillet Fie

image title: 
TV 2 / DANMARK ©
Den populære tv-serie ’Badehotellet’ har taget seerne med storm, og en del af succesen kan tilskrives skuespiller Rosalinde Mynster, der har fået den centrale rolle som stuepigen Fie.

Oprindeligt skulle stuepigen Fie dog have være spillet af en anden. For forfatterne bag serien havde til at starte med Amalie Dollerup i tankerne.

”Jeg kæmpede virkelig for min rolle i Badehotellet. Jeg kom til casting som Fie, hvor jeg spillede sammen med en masse andre piger. Det varede to timer. Til sidst spurgte jeg casteren, om jeg ikke måtte prøve at spille Amanda, men forfatterne så mig kun som Fie. De syntes, jeg var for gammel til Amanda,” fortæller Amalie Dollerup til Hendes Verden ifølge BT.

LÆS OGSÅ: Genialt! Sådan får du ungdommelig hud

Amalie Dollerup var modsat forfatterne fra start af overbevist om, at hun passede bedst i rollen som grosserer Madsens datter Amanda.

”Jeg spurgte igen og igen, for nu var jeg taget hele vejen fra Aalborg for at komme til casting, og jeg kunne ikke bare komme igen i morgen. Jeg var næsten helt nede på knæ. Til sidst fik jeg lov, og 14 dage senere ringede de og tilbød mig rollen som Amanda. Jeg satsede hele butikken og vandt lotteriet” fortæller hun til Hendes Verden.

Noget tyder på, at det var den helt rigtige beslutning, at fordele rollerne sådan, for da femte sæson af ’Badehotellet’ havde premiere, fik serien det højeste seertal, som en dansk serie nogensinde har oplevet.

Skal du se med, når sjette sæson ruller over skærmen?

BT 
Tags: 
Nøgleord: