’Badehotellet’-skuespiller afslører babylykke

’Badehotellet’-skuespiller afslører babylykke

image title: 
Suriyapong Thongsawang/123rf.com
Stuepigen Edith fra tv-programmet ’Badehotellet’ hedder privat Ulla Vejby og kunne til premieren på Erik Clausens nye film ’Aldrig mere i morgen’ afslører, at hun er gravid med en lille pige.

Ulla Vejby fortalte den glædelige nyhed til HER&NU. Det skriver BT. Den 33-årige skuespiller løftede desuden sløret for, at hun er i 21. uge, og derfor er sat til at føde i starten af det nye år.  

Dermed vil Ulla Vejby også være gravid under optagelserne til den kommende sæson af ’Badehotellet’, som hun i øjeblikket er ved at indspille.

LÆS OGSÅ: Amalie og Peter indrømmer romantisk genforening

”Vi er i fuld gang med at optage 'Badehotellet' lige nu. Om det er skrevet ind i historien, at Edith er gravid eller ej, vil jeg ikke afsløre. Jeg var også gravid, da vi optog første sæson, og nåede lige at føde min første datter, inden optagelserne af anden sæson gik i gang,” fortalte Ulla Vejby til HER&NU ifølge BT.

’Badehotellet’ har tidligere været en stor succes på TV2 med omkring halvanden millioner seere igennem de sidste fire sæsoner.

Ulla Vejby har været med lige siden seriens første sæson i 2013. Derudover er hun også kendt for sin medvirken i ’Flaskepost fra P’, ’Dicte’ og nu også fra filmen ’Aldrig mere i morgen’.

Hvad syntes du om ’Badehotellet’?

BT 
Tags: