’De unge mødre’-mor får tvangsfjernet søn i USA

’De unge mødre’-mor får tvangsfjernet søn i USA

image title: 
Foto: cylonphoto/123rf.com
I august flyttede Nadia Shila med sin søn, Kyle, og mor, Heidi, til USA i et forsøg på at komme væk fra sin voldelige ekskæreste. Men livet på den anden side af Atlanterhavet har ikke været en dans på roser.
 
Ifølge Nadia Shilas blog har trioen i de seneste måneder måtte leve som hjemløse på gaden, og som om det ikke skulle være nok, blev Kyle for halvanden måned siden fjernet af de amerikanske myndigheder blandt andet efter henvendelse fra Kyles far, Jannick. 
 
Planen var ellers, at Nadia Shila skulle få en arbejdstilladelse og derefter job som stripper, men papirarbejdet trækker ud, og den unge mor må derfor gå alternative veje.
 
LÆS OGSÅ: Ghita Nørby indrømmer ubehageligt svigt af søn
 
”Man kan tigge på mange måder. Nogle folk går rundt og spørger om penge, hvilket faktisk er ulovligt og kan ende med en bøde eller i værste fald fængselsstraf. Andre står bare i siden af vejen med et skilt, og så kører folk forbi og giver penge. Det er ikke ulovligt,” skriver Nadia Shila på sin blog.
 
Hun fortæller desuden, at mor Heidi er lidt genert og derfor foretrækker at tigge med et skilt, mens Nadia Shila derimod ikke har et problem med at opsøge folk og bede om penge.
 
Hun forstår desuden ikke, at folk i Danmark ser så meget ned på folk, der tigger.
 
”Det gør mig ked af det, at man folk i Danmark ser det som noget dårligt og tror, at det kun er junkier, alkoholikere og dårlige folk, der gør det. Men jeg har faktisk mødt flere familier og børn, der bare forsøger at overleve,” skriver Nadia Shila.
 
Ser du ’De unge mødre’?

Realityportalen
 
Tags: