’Gift ved første blik’: Birgitte bange for Martin

’Gift ved første blik’: Birgitte bange for Martin

image title: 
Konrad Bak/123rf.com
I andet afsnit af det populære datingprogram ’Gift ved første blik’ var Birgitte ved at smide alt over styr og droppe bryllupsrejsen med sin nye ægtemand 59-årige Martin Asholm.

I programmets første afsnit virkede det nygifte par ellers ovenud lykkelige over matchet, og tvivlen kom også som et lyn fra en klar himmel.

”Det var lidt en fjer, der blev til fem høns. Jeg hørte, at Martin var medlem af et kristent trossamfund, og jeg er selv ateist. Det gjorde mig nervøs og bange, for jeg følte, at skellet var for stort,” siger den 52-årige kvinde til Ekstra Bladet.

Parret var derefter til en samtale hos psykologerne i programmet, der fik talt problemet til livs og Birgitte indvilligede i fortsætte forsøget og fuldføre bryllupsrejsen til Venedig.

LÆS OGSÅ: Kærligheden blomstrer i X Faktor

Ifølge Birgitte skyldtes hele problematikken manglende kommunikation inden rejsen.

Martin Asholm har også fortalt, at hans religion og veganske livsstil blev fremhævet som en større del af hans livsstil, end, hvad reelt gør sig gældende.

”Jeg er vokset op som kristen, men det fylder ikke meget i min hverdag. Jeg har altid været glad for øl, og jeg spiser også fisk. Men jeg må da indrømme, at jeg også gjorde det ekstra meget på turen for at gøre Birgitte tryg,” siger han.
Du kan se, hvordan det fremadrettet går Birgitte og Martins kærlighedsliv hver tirsdag på DR 1.

Tror du, at Birgitte og Martin bliver sammen?

BT
Tags: 
Se debatter