’Gift ved første blik’-deltager når vild milepæl

’Gift ved første blik’-deltager når vild milepæl

image title: 
Foto: matimix/123rf.com
I påsken når Ulrik Pihl, der er kendt fra både ’Gift ved første blik’ og ’Robinson Ekspeditionen’, en imponerende milepæl. Her løber den 36-årige mand nemlig sit maraton nummer 500, og dermed bliver han en del af en eksklusiv klub.
 
Det er hovedpersonen selvsagt godt tilfreds med.
 
”Jeg er enormt stolt af mig selv, det er jeg ikke bange for indrømme,” fortalte Ulrik Pihl til Jes Dorph-Pedersen, da han gæstede Go'Aften Danmark på TV 2.
 
Ulrik Pihl løb sit første maraton i 2012, og siden da har han – på trods af deltagelse i både ’Gift ved første blik’ og ’Robinson Ekspeditionen’ – nærmest levet i sine løbesko. Alene i 2014 løb han over 100 maratonløb, og inden længe krydser han altså målstregen for 500. Gang.
 
LÆS OGSÅ: ’Gift ved første blik’ kan styrke dit parforhold
 
Ulrik Pihl blev landskendt gennem sin deltagelse i ’Gift ved første blik’, hvor han dannede par med Ane. Det forhold kuldsejlede dog nærmest fra dag ét, og efterfølgende ærgrer den i dag 36-årige maratonløber sig over, hvordan programmet fremstillede ham.
 
”Folk er kommet op til mig og har kaldt mig ’ham den sure’ på grund af de ting, jeg sagde på bryllupsrejsen. Ja, jeg var negativ, men jeg var også en presset mand. Og frustreret over den manglende kommunikation. Det er slet ikke sådan, jeg eller folk, der kender mig, ser mig,” har han fortalt til BILLED-BLADET.
 
Har du nogensinde løbet et maraton, eller overvejer du at gøre det?
 
BILLED-BLADET
BILLED-BLADET
Tags: