’Gift ved første blik’: Derfor flyttede vi fra hinanden

’Gift ved første blik’: Derfor flyttede vi fra hinanden

image title: 
PaylessImages /123rf.com

Det var kilometerne, der i sidste ende gjorde, at det nygifte par Birgitte og Martin ikke kunne bo under samme tag.

I gårsdagens afsnit af den populære tv-program ’Gift ved første blik’ var gensynsglæden ellers stor, da Birgitte flyttede ind hos Martin, efter, at ægteparret havde undværet hinanden en uge efter bryllupsrejsen.

Martin bar Birgitte over dørtrinnet, og humøret var højt hos de nygifte, lige indtil de indså problematikken omkring transport.


Birgitte arbejder i København, og da Martin ikke ville kører hende hele vejen på arbejde, flyttede hun ud. Martin havde taget orlov fra sit arbejde, for at kunne få størst muligt udbytte af eksperimentet.

”Jeg sagde til Birgitte, at jeg ikke ville køre hende til København hver dag. Men jeg ville meget gerne køre hende til den lokale station, Hvalsø, som ligger cirka 20 kilometer væk,” fortæller Martin.

LÆS OGSÅ: Badehotellet-stjerne har forstuvet foden

Martin forsøgte ellers ihærdigt at vise sin velvilje og kørte mange hundrede kilometer i forsøget på at få det hele til at fungere.

”For at få det hele til at passe sammen var der faktisk tre døgn, hvor jeg kørte over 900 kilometer,” fortæller Martin.

Derudover måtte han ligeledes flere gange køre den 50 minutter lange tur til Birgittes hjem i Nordsjælland under eksperimentet. Til trods for hans store engagement, satte han grænsen ved daglige kørerturer til København.

”Jeg prøvede at tilpasse mig situationen, men ville ikke ligge og køre til København hver dag,” siger Martin.
Da Martin heller ikke kunne flytte ind hos Birgitte, der har en hjemmeboende datter, besluttede de sig for at flytte hver for sig og dermed forsøge med et weekendægteskab.

”Så går vi over til at sige, at vi tager det fra dag til dag, og så er det, vi aftaler et weekendægteskab,” siger han.

Kunne ægteparret have løst problematikken på anden vis?  

Reality portalen


Tags: