’Gift ved første blik’ kan styrke dit parforhold

’Gift ved første blik’ kan styrke dit parforhold

image title: 
Javier Sanchez Mingorance/123rd.com
Kun Nicolas Feer og Camilla Ellekilde valgte at forblive gift, mens tre par valgte at bryde ægteskabet. Efterfølgende har Nicolas og Camilla valgt at gå hver til sit.

Som seer har det været en følelsesmæssig rutsjebane at følge med i de fire ægteskaber gennem de ni uger programmet har løbet over skærmen.

BT har derfor samlet en liste over ni ting, som alle kan tage med sig videre fra ’Gift ved første blik’ sæson fire.

1.      ’Citygirl og Countryboy er ord, der skal bruges med omhu
Puha Birgitte – tak for begge ord, som vi nu roligt kan tage en pause fra i resten af 2017. Hun fik hurtigt døbt sig selv som lidt af en ’citygirl’, hvilket var i stor kontrast til hendes ægtemand Martin, der ifølge Birgitte var en ’countryboy’.

2.      Man behøver ikke snakke om følelser hele tiden.
Hvis Christian kunne komme til det, så ville han mægtig gerne tale med Mette om sin følelser – hele tiden. Sommetider er det vidst okay at holde mund og bare se fjernsyn.

3.      Stop med at røre ved hinanden hele tiden.
Alle kan godt lide berøringer, hvilket også er godt. Men konstant omklamring er bare for meget.

4.      ’Vi-lærer-hinanden-at-kende-fasen’ – drop det, eksperter.
Eksperterne har lært os en masse guldkorn om parforholdets udfordringer og faldgruber. For at blive forelsket, skal man bruge tid sammen. Den fase – med et fagudtryk – kaldes ’Vi-lærer-hinanden-at-kende-fasen’. Tusind tak for den.

5.      Drop kemien – kalenderen er jo altafgørende.
Allan og Pernille var skide gode sammen. De havde de samme værdier og interesser, men det er jo ikke altid nok. Allan skulle altså meget i hele oktober, og når man har travlt, så er kærligheden jo dømt ude på forhånd.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik': Vi blev manipuleret

6.      Husk nu computerforsikringen
Under et skænderi spildte Camilla kakao i Nicolas’ computer. Alle holdte vejret, men man skal heldigvis ikke græde over spildt kakao. Der skulle mere til at ødelægge Nicolas og Camillas ægteskab.

7.      Alle ved jo, at den enkelte dansker er en langt bedre parforholdsekspert end parholdeksperterne
Mange seere har været meget utilfredse med årets eksperter, men så er det jo godt, at stort set alle levende væsner på denne jord har en chance for at gøre det bedre – nemlig den enkelte dansker.

8.      Hvad er vigtigst i et parforhold? Kød og alkohol.
Kemien var god mellem Martin og Birgitte, men så gik det skævt. Birgitte elsker jo røde bøffer og vin, mens Martin er vegetar og sjældent drikker alkohol. Det er forskelle, som selv de dygtigste parforholdseksperter ikke kan stille meget op overfor.

9.      Fransk er vel kærlighedens sprog.
Hvis du kan smide et bonjour hist og her, så savler pigerne over dig.

Hvad har du lært af ’Gift ved første blik’? ​

BT
Tags: