’Gift ved første blik’: Vi er blevet misforstået

’Gift ved første blik’: Vi er blevet misforstået

image title: 
Young Teh/123rf.com
I tirsdagens fjerde afsnit af ’Gift ved første blik’ blev Camilla Ellekilde Høj og Nicolas Feer gift og skulle på romantisk bryllupsrejse til Amsterdam. Men stemningen var mildest talt presset i de smalle gader i tulipanernes by.

Camilla fortæller til kameraet, at hendes nye mand ikke just havde været i det mest selskabelige humør under deres første aften sammen, og resten af aftenen tilbragte de også ved hver deres skærm.

Men hele situationen bundede i virkeligheden i, at Martin havde brug for lidt fred og ro efter flere dages intense tv-optagelser.

”Det, der måske er vigtigt at huske, er, at de første tre afsnit er optaget over fire dage. Vi blev gift om tirsdagen og den scene er torsdag eller fredag aften, og hver dag er der interviews, hvor jeg skal forholde mig til Camilla om og om igen. Der er sygt mange indtryk og tanker, og det kulminerer den aften, hvor jeg har behov for at skabe et rum, hvor jeg kan få tingene til at bundfælde sig lidt, ” forklarer den frustrerede Nicolas Feer, som føler sig misforstået, og derfor godt kan forstå Camillas reaktion efter at have set programmet.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik': Birgitte bange for Martin

Han understreger også, at det man ser på tv, langt fra giver et fyldestgørende billede af, hvordan parrets bryllupsrejse var.

Den samme situation har Birgitte Nielsen stået i, da hun var på bryllupsrejse til det eksotiske Venedig med sin mand Martin Asholm.
Efter få dage i Venedig fortæller både Martin Asholm og eksperterne til kameraet, hvordan Birgitte Nielsen tager styringen uden at lytte til sin ægtemand.

Men Birgitte mener, at hun bliver udstillet, da det slet ikke er sådan, hun er uden for tv-skærmen.

”Det er forfærdeligt at se sig selv på tv. Og mine venner siger jo også til mig: ’Hvor er det synd, at du bliver udstillet sådan’. De ville normalt kalde mig sød, dejlig, sjov, handlekraftig, energisk, en festabe, impulsiv, chancebetonet. Men ikke kontant og dominerende, ” fortæller Birgitte Nielsen.   

Hovedpersonen føler, at produktionsselskabet har fremstillet hende som skurken.

”De har en drejebog, de skal følge. Og så er der jo nogen, der skal… og det var så mig, ”siger Birgitte Nielsen.

Kan du forstå deltagernes reaktion, eller er det bare vilkårene, når man stiller op i sådan et program?

BT BT
Tags: